HDZ + EU + HEP = 10 – 12.000 [smiley2][smiley2][smiley2]
Slazem se. Ali daj izbaci cifru za ovaj slucaj:
SDP – EU – HEP = ?????
Ljubo ti nebu dal HEP ne zuri mu se u EU i hoce rusiti kunu + nabaciti gomilu poreza…
a ja bih želio vidjeti da tržište nastavi rasti nekim normalnijim tempom 20-40% godišnje,
ako cijene odlete u nebo kao što se dogodilo ovo proljeće neče nikako biti dobro,
sjetite se samo koliko je bilo novih korisnika na forumu koji su postavljali pametna pitanja u stilu kupio
xxx-R-A na ####,## zašto to sada pada a ja mislio da će na #####,## sutra jer je tako pisalo na temi xxx-R-A
btw koliko postova ili vremena je potrebno da me ne moderiraju?[smiley5]
Došla su vremena da se u Hrvatskoj glasa ( konačno ) za onu stranku koja ti odgovara za tvoju lisnicu.A ne kao u doba Franje da se glasa iz nacionalnih i propagandni interesa.To se već godinama u Evropi glasuje za one koji tebi daju bolji standard itd…
Nisam ljubitelj HDZ ali ću ovaj put sigurno glasati za anjih.Jer ovog Jurčića ne mogu više da vidim i čujem.Tip tak govori gluposti da ustvari najaviše šteti SDP.Tip iznosi stvari kao da je on Robin Hud a ustvari je bogataš i sprda se sa narodom.
Po meni HDZ ima bolje gospodarske vizije za naredne 4 godine.
fazan: ” HDZ + EU + HEP = 10 – 12.000 [smiley2][smiley2][smiley2] ” Slazem se. Ali daj izbaci cifru za ovaj slucaj: SDP – EU – HEP = ????? Ljubo ti nebu dal HEP ne zuri mu se u EU i hoce rusiti kunu + nabaciti gomilu poreza…
Ne ćemo pretjerivati sada. Ovo za EU ne stoji. Jednadžba izgleda ovako.
SDP + EU – PKD – HEP = 7 – 8.000
ivek123:
”
fazan: ” HDZ + EU + HEP = 10 – 12.000 [smiley2][smiley2][smiley2] ” Slazem se. Ali daj izbaci cifru za ovaj slucaj: SDP – EU – HEP = ????? Ljubo ti nebu dal HEP ne zuri mu se u EU i hoce rusiti kunu + nabaciti gomilu poreza…”
Ne ćemo pretjerivati sada. Ovo za EU ne stoji. Jednadžba izgleda ovako.
SDP + EU – PKD – HEP = 7 – 8.000
EU sam tako stavio jer se odnosilo na prolongirani period. Nisam znao kako bi oznacio a temelji se na Ljubinim izjavama da ne zuri u Eu i da ce poostriti pregovore s njima – a muca kod Hrge na intervjuu.
Crobex 7000 – 8000? Optimisticno moram priznati. Ja se ne usudim nagadjati jer fakat nemam pojma koliko bi mogao biti u tom slucaju.
Ljubo je sve samo ne premijerski kandidat. To vide i u SDP-u, ali sad se ne mogu izvuć jer je Milanović obećao da će baš Ljubo biti njihov kandidat za premijera. Ljubo trubi o PKD-u, ali to nema šanse da se uvede prije 2010. godine: izglasat će se 2009. (mali će ulagači najvjerojatnije biti zaštićeni) s primjenom od 1. 1. 2010. (tako se to radi kada se ozbiljno zadire u porezni sustav).
@ ludlum: nisam glasač SDP-a i HDZ-a, ali daj mi molim te objasni koje su to HDZ-ove gospodarske vizije za naredne 4 godine… evo, živo me zanima.[smiley10]
U 4 godine mora doći na 7.000 taman premijer bio Bombarder s Kvarnera!
Dobarrrrrrrrrrr…..[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
P.S. I to je bolja opcija od Ljube…. [smiley13][smiley13]
i ja potpisujem[smiley2]
Ispričavam se što upadam ali gledajući u nebo, izgleda mi da je i dalje gore HDZ i crobex na oko 9000 u okviru naredne 4 g. ako ne dođe do PKD – u tom slućaju 900.[smiley1]
Dok god se S&P ne spusti na razine od 1400-1380 bodova nema straha da će naša burza reagirati,
DOW bi trebao biti oko 12600 za reakciju naše burze.Do tada mirno trgujte
Tijekom kolovoza smanjena imovina fondova
http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=1672