Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HDZ + EU + HEP = 10 – 12.000 [smiley2][smiley2][smiley2]

Slazem se. Ali daj izbaci cifru za ovaj slucaj:

SDP – EU – HEP = ?????

Ljubo ti nebu dal HEP ne zuri mu se u EU i hoce rusiti kunu + nabaciti gomilu poreza…

skype - ivek1234

a ja bih želio vidjeti da tržište nastavi rasti nekim normalnijim tempom 20-40% godišnje,
ako cijene odlete u nebo kao što se dogodilo ovo proljeće neče nikako biti dobro,
sjetite se samo koliko je bilo novih korisnika na forumu koji su postavljali pametna pitanja u stilu kupio
xxx-R-A na ####,## zašto to sada pada a ja mislio da će na #####,## sutra jer je tako pisalo na temi xxx-R-A

btw koliko postova ili vremena je potrebno da me ne moderiraju?[smiley5]

Heaven or Las Vegas

Došla su vremena da se u Hrvatskoj glasa ( konačno ) za onu stranku koja ti odgovara za tvoju lisnicu.A ne kao u doba Franje da se glasa iz nacionalnih i propagandni interesa.To se već godinama u Evropi glasuje za one koji tebi daju bolji standard itd…
Nisam ljubitelj HDZ ali ću ovaj put sigurno glasati za anjih.Jer ovog Jurčića ne mogu više da vidim i čujem.Tip tak govori gluposti da ustvari najaviše šteti SDP.Tip iznosi stvari kao da je on Robin Hud a ustvari je bogataš i sprda se sa narodom.
Po meni HDZ ima bolje gospodarske vizije za naredne 4 godine.

fazan: ” HDZ + EU + HEP = 10 – 12.000 [smiley2][smiley2][smiley2] ” Slazem se. Ali daj izbaci cifru za ovaj slucaj: SDP – EU – HEP = ????? Ljubo ti nebu dal HEP ne zuri mu se u EU i hoce rusiti kunu + nabaciti gomilu poreza…

Ne ćemo pretjerivati sada. Ovo za EU ne stoji. Jednadžba izgleda ovako.

SDP + EU – PKD – HEP = 7 – 8.000

I love the Smell of Profits in the Morning

ivek123:

fazan: ” HDZ + EU + HEP = 10 – 12.000 [smiley2][smiley2][smiley2] ” Slazem se. Ali daj izbaci cifru za ovaj slucaj: SDP – EU – HEP = ????? Ljubo ti nebu dal HEP ne zuri mu se u EU i hoce rusiti kunu + nabaciti gomilu poreza…”

Ne ćemo pretjerivati sada. Ovo za EU ne stoji. Jednadžba izgleda ovako.

SDP + EU – PKD – HEP = 7 – 8.000

EU sam tako stavio jer se odnosilo na prolongirani period. Nisam znao kako bi oznacio a temelji se na Ljubinim izjavama da ne zuri u Eu i da ce poostriti pregovore s njima – a muca kod Hrge na intervjuu.

Crobex 7000 – 8000? Optimisticno moram priznati. Ja se ne usudim nagadjati jer fakat nemam pojma koliko bi mogao biti u tom slucaju.

skype - ivek1234

Ljubo je sve samo ne premijerski kandidat. To vide i u SDP-u, ali sad se ne mogu izvuć jer je Milanović obećao da će baš Ljubo biti njihov kandidat za premijera. Ljubo trubi o PKD-u, ali to nema šanse da se uvede prije 2010. godine: izglasat će se 2009. (mali će ulagači najvjerojatnije biti zaštićeni) s primjenom od 1. 1. 2010. (tako se to radi kada se ozbiljno zadire u porezni sustav).
@ ludlum: nisam glasač SDP-a i HDZ-a, ali daj mi molim te objasni koje su to HDZ-ove gospodarske vizije za naredne 4 godine… evo, živo me zanima.[smiley10]

hate red

U 4 godine mora doći na 7.000 taman premijer bio Bombarder s Kvarnera!

I love the Smell of Profits in the Morning

Dobarrrrrrrrrrr…..[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

P.S. I to je bolja opcija od Ljube…. [smiley13][smiley13]

skype - ivek1234

i ja potpisujem[smiley2]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ispričavam se što upadam ali gledajući u nebo, izgleda mi da je i dalje gore HDZ i crobex na oko 9000 u okviru naredne 4 g. ako ne dođe do PKD – u tom slućaju 900.[smiley1]

Dok god se S&P ne spusti na razine od 1400-1380 bodova nema straha da će naša burza reagirati,
DOW bi trebao biti oko 12600 za reakciju naše burze.Do tada mirno trgujte

SAM PROTIV SVIH

Tijekom kolovoza smanjena imovina fondova

http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=1672

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

New Report

Close