JDKM – 650 na 420
Nema kraja.
U svoj toj tami i žabokrečini, trebalo je kupiti DDJM na 800 kn i zaraditi 150% u 2 mjeseca. To bi bio posao
Kad već nabrajamo, evo još nekih (moje):
CEBA 1600 na 1200 (-25%)
ADRS 618 na 520
HUPZ 2600 na 2200
THNK 12500 na 10200….
Stvorio se reži i bježi efekt (na globalnoj razini) koji mi se uopće ne sviđa. I nije mi jasno kako je Prospectus na današnji dan ostvario 60% prinos
Trenutno portfelj bez INA 9% minus,očekujem još down,nažalost [smiley3]Ni Apoksi se više ne javlja,ima bit da je i njega dohvatilo.Prenervozna i učestala su ova iskrcavanja po kupnji,nadam se da neće lavina[smiley3]
Stvorio se reži i bježi efekt (na globalnoj razini) koji mi se uopće ne sviđa. I nije mi jasno kako je Prospectus na današnji dan ostvario 60% prinos
To se zove sposobnost,nije sposobnost zaraditi kad sve raste…….
Ako sad ne uđu strani fondovi neznam kad će. A prodaje se zato jer ljudi misle da će HT ići 100% gore. A obično se događa suprotno nego što većina misli.
Vidjet ćemo.
Prospectus je u vrijeme prošle korekcije prije 2 tjedna zadržao Žitnjak ( barem u dijelu hr-portfelja ), koji je u to vrijeme odletio gore, jednostavno dečki su pogodili portfelj, imaju IGH, HDEl, Žitnjak, Podravku , Adris …. znam da im je najveće ulaganje Stopanska banka bitola, a jedno od najvećih AIK banka NIš, ne znam kako se to ponašalo zadnjih dana, dali li su rasprodali Žitnjak na ATH …. al evo to je otprilike . Meni su bili donijeli 40% prinosa u 3 mjeseca, izaso sam u 6 mjesecu, i uzeo IGH za 10xxx
Jedino pozitivno što na kraju dana nisu CROBEX otjerali dodatno u minus, ipak nije bilo na kraju dana pritiska na kupnji ko ovih proteklih dana
OT: Opljačkalo maloprije poštu u Dubravi.
bit ce netko tko je zbilja dobro popusio u ovoj korekciji…
Ako sad ne uđu strani fondovi neznam kad će. A prodaje se zato jer ljudi misle da će HT ići 100% gore. A obično se događa suprotno nego što većina misli. Vidjet ćemo.
tako ste i za magmu govorili
[smiley1]
To se zove sposobnost,nije sposobnost zaraditi kad sve raste…….
Dilaju drogu pred skolama (pocela skolska godina)? [smiley6]