Vidim da je i optimizam nekih kolega na čije postove često nailazim poljuljan htjeli oni to priznati ili ne. Ne izdavajam se iz te grupacije jer sam i sam počeo sumnjati u dobar ishod. Međutim sad si pokušavam objasniti da li to još uvijek pojedinci prodaju za HT ili fondovi (još) nemaju računicu braniti cijene. Ako su pojedinci onda će ih ovo valjda malo rastjerati sa burze jer očitu su svi mislili prodavati u zadnji tren ali očito nisu očekivali da će to biti po diskontnim cijenama, da ne kažem daleko ispod nabavnih. Pa možda u budućnosti ulože u fondove i spase nas ovakve reprize. Sa druge strane mi nisu jasni fondovi koji riskiraju povlačenje udjela. Očito ima nešto što ja ne znam ali veliki znaju … samo je pitanje da li je to dobro ili loše …
darko09:
Imamo li mi koga maskiranog na forumu ?
imamo li ikoga na forumu .. ili je sve kiša oprala …
Ja sam potrosio skoro sav keš spreman za HT na ovoj rasprodaji i nije mi zao…[smiley2]
I ja, ali počinje mi biti[smiley3]
Ja sam potrosio skoro sav keš spreman za HT na ovoj rasprodaji i nije mi zao…[smiley2]
Ja isto. Skupljam po džepovima i ladicama za HT, pa i nešto če se do tada zaraditi
Ja ima još podosta cash-a, jedino što moje baš ne padaju, pa da dokupim, gledam neke druge dionice, ima već podosta toga ispod svake razumne cijene.
Mozemo u sleng uvesti kad zelimo za nekoga reci da je jako ruzan recenicu tipa “ruzan si ko korekcija” [smiley2]
Mozemo u sleng uvesti kad zelimo za nekoga reci da je jako ruzan recenicu tipa “ruzan si ko korekcija” [smiley2]
ili još bolje : ružan si ko cikla!
Svidilo bi se sigurno kolegi fazanu. [smiley1]
Nikad neznamo koja dionica će se vratiti koji dan. Možda se danas već vine DLKV ili Jdos, sutra PBZ ili Eig, itd.itd.
Sigurno je jedino da će mnogi ostati bez mnogih dionica koje priželjkuju a HT sumnjam da će im donijeti toliko, pogotovo na duži rok. Jer sumnjam da će HT ikada otići iznad recimo 400 kn. A puno dionica će otići mnogostruko u iduće dvije godine.
Nikad neznamo koja dionica će se vratiti koji dan. Možda se danas već vine DLKV ili Jdos, sutra PBZ ili Eig, itd.itd.
Sigurno je jedino da će mnogi ostati bez mnogih dionica koje priželjkuju a HT sumnjam da će im donijeti toliko, pogotovo na duži rok. Jer sumnjam da će HT ikada otići iznad recimo 400 kn. A puno dionica će otići mnogostruko u iduće dvije godine.
Mogla bi HT dostići 400 već 1-2 dan…[smiley2][smiley2]