P/E se uvijek mora gledati zajedno sa ostalim pokazateljima. Svaki od pokazatelja zasebno ne govore puno. Isto kao što dionica koja je na jedan BV meni ne znači apsolutno ništa tako ni dionica na P/E od 10 ne znači apsolutno ništa dok se ne stavi u kontekst. U tome je cijela mudrost
Upravo tako, potpisujem u cijelosti.
Ma ima. 10 – 15 dana maksimalno.
Ja bih rekao čak i manje. Nitko razuman neće čekati zadnji dan…sada je “peak” prodaje – do kraja tjedna najdalje.[smiley2] IMHO
budd:
”
Teška pušiona kojoj nema kraja.
”
Ma ima. 10 – 15 dana maksimalno.
Onda će krenuti rasprodaja zbog nekog novog IPO-a. I tako unedogled dok god bude IPO-a.
Ja bih rekao čak i manje. Nitko razuman neće čekati zadnji dan…sada je “peak” prodaje – do kraja tjedna najdalje.[smiley2][smiley2][smiley2]IMHO
A neki smatraju da će izlaženje zbog T-HT trajati do kraja mjeseca, što je moguće. Samo tamo već od 15.09 će se smanjiti broj tih koji izlaze, tako da tu negdje očekujem start od dna vala. [smiley11]
Onda će krenuti rasprodaja zbog nekog novog IPO-a. I tako unedogled dok god bude IPO-a.
Tako je. A vidiš da se svi vesele IPO-ima ko mala djeca. Bez da se osvrnu koliko im je ostatak portfelja spušio. Ako su i utekli na vrijeme u cash, opet su spušili jer su izgubili dobit zbog “IPO zastoja”.
OT: Opljačkalo maloprije poštu u Dubravi.
budd:
”
”
Tako je. A vidiš da se svi vesele IPO-ima ko mala djeca. Bez da se osvrnu koliko im je ostatak portfelja spušio. Ako su i utekli na vrijeme u cash, opet su spušili jer su izgubili dobit zbog “IPO zastoja”.
Upravo to. Zato bih ja htio da uopće više nema ni jednog IPO-a. IPO = ZLO
SLK
Ovo skupljanje novaca za HT je inovativno.
Po TA smo blizu dna .
SLK
Ovo skupljanje novaca za HT je inovativno.
Po TA smo blizu dna .
heh [smiley2]