Pa normalno kad stalno sjediš za kompjuterom ( i pišeš u prosjeku 10 postova dnevno ).[smiley1]
E, u fazama gazim sobni bicikl. Drmao sam do ljeta, sad sam se malo uljenio, ali krećem uskoro, jer sam opet skupio 4-5 neželjenih kg. Po zimi svaki dan drmam.
…jer sam opet skupio 4-5 neželjenih kg.
Oooo, onda je KOREKCIJA nužna! [smiley8]
jer sam opet skupio 4-5 neželjenih kg.
Nemoj tako. Ja isto nabacio koju kilu ali svima objasnjavam da dolazi Ljubo pa nemam pojma hoce li biti za kruh tako da moram malo nabaciti da lakse prezivim. [smiley7][smiley7]
Iako bi sam Ljubo Jurčić bio dovoljan za korekciju u slijedećim danima,
dodatno situaciju pogoršava HT-ov IPO.
Koristeći napredne matematičke metode došao sam do slijedeće jednadžbe koja zorno prokazuje koliki je učinak HT-ovog IPO-a na Ljubu, a samim tim i koliko povećava mogućnost korekcije
LJUBO+IPO=LJUBO I PO
[smiley2]
J a vjerujem, da ce bit korekcije, al na gore…Neke dionice su za 30-40% ispod ATH, prije ili slije ce se tamo i vratit..[smiley2]
Većina dionica na našem tržištu je precijenjena , te se može očekivati kontinurani pad uz povremene oporavke u iducih nekoliko mjeseci….ali istovremeno im ih par koje imaju veliki potencijal rasta nakon IPO-a
…znam za jednu sa fundamentima P/B = 0,5 ( realni)….P/S = 0,66…..0,8 nominale…te P/E = 4000 (e tu se krije najveći potencijal jer je do nedavno P/E imao predznak (-).
J a vjerujem, da ce bit korekcije, al na gore…Neke dionice su za 30-40% ispod ATH, prije ili slije ce se tamo i vratit..[smiley2]
A kakvu izjavu očekivati kad imaš takav nick?
Neke dionice su za 30-40% ispod ATH, prije ili slije ce se tamo i vratit..[smiley2]
ATH nije mjerilo podcijenjenosti/precijenjenosti dionice. Kolega, dajte budite ozbiljni.
Ajd da vidimo do kad:
moja pretpostavka je do kraja slijedećeg tjedna, do kad računam da bi se trebala izvući lova za T-HT. Nakon toga, očekujem promjenu trenda i to UDARNU, bez precjenjivanja. Toliko se pritiska navuklo od svibnja, da jednostavno ne može polako krenuti, nego mora biti snažno, zbog naguravanja tko će pokupiti dionice na samom dnu cijene.
Dakle, po meni opadanje do kraja slijedećeg tjedna.
Ostali? Mišljenja i kratki razlog. [smiley11]