Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa dobro uvaženi kolega SLK….. dokle će to tako…… tek sad vidim…. u prosjeku 9,81 postova dnevno… jel vi jedete i spavate uopće?…. igrate tenis, idete u lov….. bacite udicu…. vozite djecu u vrtić….. dovodite djecu iz vrtića…i usput gledate komade u ljetnim haljinama……..ima li kod vas nekih pravilnosti ponašanja… pa non stop ste na forumu… [smiley11]

Scio me nihil scire

pa dobro uvaženi kolega SLK….. dokle će to tako…… tek sad vidim…. u prosjeku 9,81 postova dnevno… jel vi jedete i spavate uopće?…. igrate tenis, idete u lov….. bacite udicu…. vozite djecu u vrtić….. dovodite djecu iz vrtića…i usput gledate komade u ljetnim haljinama……..ima li kod vas nekih pravilnosti ponašanja… pa non stop ste na forumu… [smiley11]

Heh, pa kad uzmeš, zapravo 10 postova u prosjeku i nije puno, s obzirom da imam samo jedan nick. Ima njih koji pišu više od mene, kad im zbrojiš sva imena.

Jedem dosta, spavam oko 6-7 sati dnevno, ali rijetko gledam TV. Umjesto 2-3 sata pred TV, budem pred kompom i polivalentno radim nekoliko stvari: proučavam svoje dionice, odigram partiju FM2007 ili CoD2 (MP), dođem na Forum.

Stvar je u tome što na stalnom poslu imam vremena gotovo svih osam sati biti na Forumu. Efektiva mi je na poslu oko pola sata do sat, sve ostalo je slobodno vrijeme. A i tih maksimalno sat vremena je uglavnom za PC-om. E tu ja nabijem prosjek postova.

Od slobodnih aktivnosti, pecat ribe (i životinje i žene) sam prestao kad sam se oženio, ali pomalo me vuče natrag (na životinje). Smanjio sam i odlaske na utakmice, a bio sam čak i tajnik u lokalnom nogometnog klubu prije braka. Nekoć sam igrao i badminton.

A dnevna koordinacija mi je poprilično dobra. Ne volim klišee, ali dnevni red se zna. Radim, doma, odmor, povremeno na selo baki pokosit travu i ostalo. Navečer PC i malo TV-a.

I to je to… [smiley2]

No respect

Da, stvarno, 10 postova dnevno, stvarno je navlakač.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

…ima tu kod nas nekih dodirnih točaka….osim što ja moram udarit još 2600 punkti….
Ako sad krenem… biti će to poplava ako ne inflacija loših postova…[smiley2]
Pozdrav

Scio me nihil scire

A od tih deset bude bar nekoliko bezveznih OT postova, pogotovo kasno navečer kad se priča o svemu i svačemu. [smiley11]

No respect

Samo navlačiš..[smiley2]

Evo otvorio sam sam novu temu, pa se raspiši.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Samo navlačiš..[smiley2]

Daj molim te, na “Komentarima trgovanja” si ko Božo Sušec, komentiraš svaki titraj Ingre. [smiley1]

No respect

[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja to radim isključivo zbog dušebrižnika, i onih koji drukaju na dolje , jer stoje na bidu i čekaju da im nešto uleti..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nekoć sam igrao i badminton.

Nego, da se mi nekako dogovorimo pa di ti “uzmem mjeru”??? [smiley1][smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

SLK:

Nekoć sam igrao i badminton.

Nego, da se mi nekako dogovorimo pa di ti “uzmem mjeru”??? [smiley1][smiley1][smiley1]

Vrlo rado, prije dvije godine. Bio sam poznat “po suhom listu” na mreži. Samo ju piknem, ide sporo, a ne možeš stići. I napucavanje u glavu. [smiley1]

Ovako bi mogli bacit samo jedan gem, jer sam total izgubio kondiciju za badminton.

No respect

Pa normalno kad stalno sjediš za kompjuterom ( i pišeš u prosjeku 10 postova dnevno ).[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close