mmstanic: ” Nakon HT-a očekujem lijep burzovni rast do ljeta,dapače šokantan… ” Može! [smiley11]
Što može sunce ti poljubim,kako je ono sinoć Dinamo izgubio. Da meni ono sudac napravi Zadru gorio bi ko magarac.
Nema rasta za tebe.[smiley1]
SLK:
”
mmstanic: ” Nakon HT-a očekujem lijep burzovni rast do ljeta,dapače šokantan… ” Može! [smiley11]
”
Što može sunce ti poljubim,kako je ono sinoć Dinamo izgubio. Da meni ono sudac napravi Zadru gorio bi ko magarac.
Nema rasta za tebe.[smiley1]
Zato ti imaš Renu Unovčića. [smiley2]
SLK: ” A početkom listopada, nakon tog prokletog IPO-a T-HT, slijedi nova burzovna renesansa. [smiley11] ” Samo ako nam Ljubo ne zasvira….
Ma može Ljubo svirati koliko hoće jer čak i da SDP pobijedi, čak i da nađe partnere koji će mu se prikloniti da sastave vlast (a ne treba zaboraviti da je Sanader stari lisac u tim stvarima), čak i da postigne konsenzus da se uvede PKD, to će zbog rokova moći tek od 01.01.2009. Prema tome, bar što se Ljube tiče, možemo ga staviti ad acta bar na jedno godinu dana, a ako bude pameti, i na sve naredne 4 godine [smiley1]
a ako bude pameti, i na sve naredne 4 godine [smiley1]
Taj dio mi se vise svidja!!!! [smiley2]
Zato ti imaš Renu Unovčića. [smiley2]
Reno je kralj..
Onaj vaš Mamić samo pegla paru na transferima…..
Malo smo OT..
Ma obojicu Ljubi u Vladu!!!! Da Linic ima konkurenciju!!!
[smiley2][smiley2]
Taj dio mi se vise svidja!!!! [smiley2]
Bez obzira na sve prognoze, prava tekma još nije počela. Kad uvede HDZ svoje napadače i razvije krila….bit će cirkusa u mnogim izbornim jedinicama…[smiley2][smiley2]
Baš me zanima ovo sutra:
ZAGREB – Konferencija za novinare HDZ-a na kojoj će o aktualnim gospodarskim i političkim temama govoriti član predsjedništva HDZ-a i potpredsjednik Vlade Damir Polančec (Trg žrtava fašizma 4, 10 sati)
Baš me zanima ovo sutra:
ZAGREB – Konferencija za novinare HDZ-a na kojoj će o aktualnim gospodarskim i političkim temama govoriti član predsjedništva HDZ-a i potpredsjednik Vlade Damir Polančec (Trg žrtava fašizma 4, 10 sati)
Možda bude kakve najave razrješenja čvora zvanog JDRN, mislim da im ne treba rak rana prije izbora…
evo i ja definitivno odlučio dio para pripremljenog za THT iskoristit za povoljan ulaz u neke dionice, molim Vaše mišljenje, za koje dionice mislite da će imati najveći odbijanac…
evo i ja definitivno odlučio dio para pripremljenog za THT iskoristit za povoljan ulaz u neke dionice, molim Vaše mišljenje, za koje dionice mislite da će imati najveći odbijanac…
nezahvalno govoriti, ali mislim da ima dosta dionica koje su sad već na razinama povoljnim za ulaz: Korf, jdpl, adpl, dlkv, blsc i dr. No, kad će ih tržište bolje vrednovati, zbilja je teško sa sigurnošću reći osim ako nisi “market-maker”