Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi božji, kaj ne možete imati dionicu bar mjesec dana???[smiley3][smiley3][smiley3]

Kako ne. Najmlađa dionica u mom portfelju ima 3 i pol mjeseca. Toliko dugo nisam tržio.

A u HT ne ulazim.

No respect

Sve više je ljudi počelo trošit keš za HT, što znači da ćemo kroz desetak dana imati novo klizanje i rasprodaju.

Otprilike tako nesto ce se i dogoditi.

skype - ivek1234

A ja imam osječaj, da su se danas i fondovi malo probudili jdpl, hdel, ddjm, atpl, tnpl..Puno transakcija sa velikim količinama se dogodilo u jednoj sekundi, tako da su i njima počele bit zanimljive trenutne cijene dionica[smiley2]

Malo dizu ipak je tu kraj mjeseca. Glavni drop, po meni, ide slijedeci tjedan.

skype - ivek1234

SLK:

Sve više je ljudi počelo trošit keš za HT, što znači da ćemo kroz desetak dana imati novo klizanje i rasprodaju.

Otprilike tako nesto ce se i dogoditi.

Bit će sigurno (pljujte po volji, briga me).

Bilo bi dobro sutra i početkom tjedna se zazeleniti, da se malo oporavimo, pa da sredinom rujna ne padnemo ispod 4.700.
A početkom listopada, nakon tog prokletog IPO-a T-HT, slijedi nova burzovna renesansa. [smiley11]

No respect

plavi: ” Vi još o korekciji? Pa gotova je?[smiley7] ” Recimo da je, ali slijedi ubrzo i predizborna, no daleko blaža.

A tek postizborna koja će uslijediti ako Ljubo dohvati premijersku stolicu [smiley3]

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

A početkom listopada, nakon tog prokletog IPO-a T-HT, slijedi nova burzovna renesansa. [smiley11]

Samo ako nam Ljubo ne zasvira….

skype - ivek1234

Pa tko pljuje? Ja se 100% slazem…

skype - ivek1234

SLK:

Samo ako nam Ljubo ne zasvira….

Pa barem do kraja studenog.

Mislim da tržište vapi za jednim dobrim rastom. Kad je bio svibanj i Crobex preko 5.100.

No respect

SLK:

Pa tko pljuje? Ja se 100% slazem…

Nisam mislio na tebe.

No respect

ivek123: ” SLK: ” A početkom listopada, nakon tog prokletog IPO-a T-HT, slijedi nova burzovna renesansa. [smiley11] ” Samo ako nam Ljubo ne zasvira…. ” Pa barem do kraja studenog. Mislim da tržište vapi za jednim dobrim rastom. Kad je bio svibanj i Crobex preko 5.100.

Nakon HT-a očekujem lijep burzovni rast do ljeta,dapače šokantan…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Slazem se samo pod uvjetom da HDZ oformi vlast. Sto u ovom trenu i nije bas izgledno.

skype - ivek1234

Može! [smiley11]

No respect

New Report

Close