Lejzer: ” Ford: ” Moje mišljenje je da će se blaga korekcija nastaviti još koji dan. Pa imali smo korekciju i ovo ljeto kad se skupljala lova za Magmu a kamoli neće biti korekcije sad za HT. Ako se dobro sječam kod Magme crvenilo je prestalo 3-4 dana prije kraja IPO-a pa bi nešto slično moglo biti i ovde. ” Po ovoj teoriji na nekim dionicama idemo i u minus [smiley2] ” Može objašnjenje? Ja sam u minusu sa svim dionicama a kupovao sam u siječnju! [smiley3]
Mislio sam da cemo u minus s dionicama. Pravi minus. 🙂
Malo sam se samo nasalio. [smiley2]
Fondovi su se probudili.
Udobno se smjestite i zavezite pojaseve jer krecemo prema gore.
Pozdrav i cestitam svima koji su vjerovali u svoje dionice i nisu prodavali iste u bescijenje.
Nekako mi se cini da mnogim forumasima pase ova korekcija prija TH_T-a . Svi nesto dokupljuju cekaju povoljnije .
Izgleda da se jos dosta ceka u zasjedi pa ako uleti super , a ako ne cash je tu pa po THT.
Ho,ho sada ćemo malo gore do kraja tjedna, a onda ćemo opet malo jače dole,
ho,ho
Vi još o korekciji? Pa gotova je?[smiley7]
Recimo da je, ali slijedi ubrzo i predizborna, no daleko blaža.
Vi koji rasprodajete portfelj po ovom diskontu, dok ćete se htjeti vratiti u u dionice bit će vam 30-40% skuplje. Skoro sam siguran da, ako ne prije, fondovi će iskoristiti priliku, kad vi nebudete više imali novaca i između 27.9. i 5.10. se nakrcati dionicama i tako vam podići cijenu. Zato ja nisam ništa prodao a i novce za HT imam. Nadam se žetvi i na HT-u i ostalim dionicama.
Ja već danima ne prodajem ništa, samo dokupljujem, čak sam počeo trošiti i keš ostavljen za HT jer je na burzi puno toga trenutno jako jeftino. HT ću, ako ga budem kupovao, uzeti na kredu. Šteta keš trošiti na HT. [smiley2]
Sve više je ljudi počelo trošit keš za HT, što znači da ćemo kroz desetak dana imati novo klizanje i rasprodaju.
Sve više je ljudi počelo trošit keš za HT, što znači da ćemo kroz desetak dana imati novo klizanje i rasprodaju.
Ljudi božji, kaj ne možete imati dionicu bar mjesec dana???[smiley3][smiley3][smiley3]