i nasdaq i svi drugi industrijski američki indexi , sličnim postotkom roknuli …
hmm hmm ….. nije baš optimalno … [smiley2]
i nasdaq i svi drugi industrijski američki indexi , sličnim postotkom roknuli …
hmm hmm ….. nije baš optimalno … [smiley2]
Mislim da sve to na naše “slijepo crijevo” neće puno utjecati.[smiley2]
Mislim da sve to na naše “slijepo crijevo” neće puno utjecati.[smiley2]
Tram 11 – “Samo kod nas”
…Hebo McDonalds dok su u igri još ćevapi… [smiley11]
da ili “kog’ je briga za Vas kad je zabava kod Nas ….. ” [smiley2][smiley1]
[smiley2]
da ili “kog’ je briga za Vas kad je zabava kod Nas ….. ” [smiley2][smiley1]
[smiley2][smiley2][smiley2]
Moje mišljenje je da će se blaga korekcija nastaviti još koji dan.
Pa imali smo korekciju i ovo ljeto kad se skupljala lova za Magmu a kamoli neće biti korekcije sad za HT.
Ako se dobro sječam kod Magme crvenilo je prestalo 3-4 dana prije kraja IPO-a pa bi nešto slično moglo biti i ovde.
Moje mišljenje je da će se blaga korekcija nastaviti još koji dan. Pa imali smo korekciju i ovo ljeto kad se skupljala lova za Magmu a kamoli neće biti korekcije sad za HT. Ako se dobro sječam kod Magme crvenilo je prestalo 3-4 dana prije kraja IPO-a pa bi nešto slično moglo biti i ovde.
Po ovoj teoriji na nekim dionicama idemo i u minus [smiley2]
_Mrzljak_: ” i nasdaq i svi drugi industrijski američki indexi , sličnim postotkom roknuli … hmm hmm ….. nije baš optimalno … [smiley2] ” Mislim da sve to na naše “slijepo crijevo” neće puno utjecati.[smiley2]
A na Sloveniju još manje
http://www.poslovni.hr/52384.aspx
Vidjet ćemo je li ono jučerašnje vraćanje crobexa na 0 bila puka slučajnost ili tek uvertira za današnji rast tržišta. Moguće da su fondovi procijenili da im je dosta padalina za mjesec kolovoz i da je vrijeme da trava počne opet rasti [smiley1]
ivek123:
”
Nego, pitanjce.
Sto ako ekipa zakljuci da je ispusila u ostalim dionicama pa da nadoknadi izici ce skroz i ubaciti sve u HT jer je to “sigurna stvar”?
”
Nema brige. Prije ili kasnije “ekipa” će se vratiti sa svojim parama.
Izvlače novce dva mjeseca pa se osjeti, a vratit će se natrag u dva dana. Kako će se tek taj povratak osjetiti? Jesi vidio kad su onu sitnariju od Magme ljudi prodali pa navalili kupovat nešto drugo, koji je plus se dogodio? Šta će bit kad krenu prodavat HT?
Ima da krvavo plate to što su izvukli novce sa burze.
Pojest ću im svu dobit od T-HT ako požele moje dionice. [smiley1]
Ko da sam ja pisao ovaj post![smiley1]
Ford:
”
Moje mišljenje je da će se blaga korekcija nastaviti još koji dan. Pa imali smo korekciju i ovo ljeto kad se skupljala lova za Magmu a kamoli neće biti korekcije sad za HT. Ako se dobro sječam kod Magme crvenilo je prestalo 3-4 dana prije kraja IPO-a pa bi nešto slično moglo biti i ovde. ”
Po ovoj teoriji na nekim dionicama idemo i u minus [smiley2]
Može objašnjenje? Ja sam u minusu sa svim dionicama a kupovao sam u siječnju!
[smiley3]