Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Joj, kakav Babic.
Plavac mali.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ako već mora biti crno, onda Zweigelt Barique, recimo Enjingijev.

No respect

SLK: ” mmstanic: ” SLK: ” ” RiB ” Ribe i bevande??[smiley2] ” E… [smiley2] ” Evo i meme sa crnim babičem samo recite di????

Oćemo kod mene..?.iman pogled na cili grad..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ako već mora biti crno, onda Zweigelt Barique, recimo Enjingijev.

na temi korekcija,korigira bi to u neko naše dalmatinsko crno,mada i Slavoncima skidan kapu za neka vina.. Babić ili plavac,dogovoriti ćemo se..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

No dobro, kolega Tihomir ima pravo na svoje mišljenje, kakvo god ono bilo ( iako se svi slažemo da je krivo ).
Napisati da su INGR ADPL i PTKM precijenjene fundamentalno gledajući dovoljno govori o njegovom sklopu razmišljanja.

Nije lako kada vlakovi pored tebe prolaze, vjerujem , zanimljivo da kolega Tihomir ne piše koja je to po njemu povoljna prilika za kupnju, samo negativni postovi bez ikakve argumentacije.

DA, izgleda da je to jedan od onih nickova tipa RiB ili hihihi.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Joj, kakav Babic. Plavac mali.

Pa kolega i babič je plavac samo endemski primoštenski[smiley2][smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

blueman:

Joj, kakav Babic. Plavac mali.

Pa kolega i babič je plavac samo endemski primoštenski[smiley2][smiley2]

Je i udaljen je svjetlosne godine od domaceg lastovskog ili viškog

nije Babič već Babić

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

nije Babič već Babić

Mozda je kolega Slovenac [smiley2]

Zašto uopće prodavati nekaj kad za kupnju HT-a kad banke već pripremaju povoljne kredite? Ja bum sve zel na kredu, a vrlo malo za keš. Za keš bu jako povoljno kupovati na burzi, ne HT, nego sve ostalo.

Slažem se. Također sve na kredit.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

nije Babič već Babić

Slažem se kolega ,ali i rečenica poičinje sa vekim slovom ako će mo sve gledat[smiley11][smiley11]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ako cete vec biti sitnicavi, pise se cemo, a ne ce mo…[smiley1][smiley1][smiley1]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close