rezi i bjezi[smiley2]..
hehe, jos je caymanov llrb najcvrsca dionica..
Zašto uopće prodavati nekaj kad za kupnju HT-a kad banke već pripremaju povoljne kredite? Ja bum sve zel na kredu, a vrlo malo za keš. Za keš bu jako povoljno kupovati na burzi, ne HT, nego sve ostalo.
treba učiti od starijih i iskusnijih…………………
Reži što prije
Moj portfelj je sada u Srbiji
Realno cijene kod nas su prenapuhane
već su se ispuhale kolega……..[smiley2]
Reži što prije Moj portfelj je sada u Srbiji Realno cijene kod nas su prenapuhane
Nisu baš ni u Srbiji tako jeftine, pogledaj samo njihove likvidnije dionice, gore nego kod nas, na nekima imamo sljedeće:
PS 5
PE 500
PB 5
grozno mi je to vidjeti. Zato takvo reklamiranje po forumu može druge uvesti u teške nevolje.
PRICATE GLUPOSTI.
REALNO NEKE DIONICE SU PRECJENJENE, REALNO NEKE NISU.
Realno svi gledate koliko je neka dionica rasla od pocetka godine i to vam je znak precijenjenosti a niste mrdnuli g…com da pogledate izvjestaje i ocekivanja tj. trend gospodarstva.
Srbija je u rasulu htjeli vi to priznati ili ne, Bosna jos gora i proci ce jos neko vrijeme kada ce se oni moci poceti usporedjivati sa nama.
Reži što prije
Moj portfelj je sada u Srbiji
Realno cijene kod nas su prenapuhane
OK, izvlačim iz konteksta … ali ako je PODR po 505 prenapuhana onda stvarno nam tržište ne vrijedi ništa …
A mogao bi iz svakog sektora izvući po jednu ovakvu dionicu …
Ne znači da neće biti još jeftinije do IPO-a, ali zbilja ne znam koliko ljudi misle zaraditi na HT-u kada prodaju po ovim cijenama …
Nevezano uz moguću konotacju patriotizma, reći da je u sr ili cg ili bh bolje nego kod nas … pa ja mislim da su oni odradili n-puta veći rast nego mi na početku godine a da su im gospodarski fundamenti puno nestabilniji nego kod nas.
PRICATE GLUPOSTI. REALNO NEKE DIONICE SU PRECJENJENE, REALNO NEKE NISU. Realno svi gledate koliko je neka dionica rasla od pocetka godine i to vam je znak precijenjenosti a niste mrdnuli g…com da pogledate izvjestaje i ocekivanja tj. trend gospodarstva. Srbija je u rasulu htjeli vi to priznati ili ne, Bosna jos gora i proci ce jos neko vrijeme kada ce se oni moci poceti usporedjivati sa nama.
O čemu ti pričaš? Srbija u rasulu, možeš misliti, itekako tržište njihovo buja, i bosansko sve paralelno, i cijela bivša juga. I svako je tržište raslo rapidno i puno. Zgražavam se kako se piše neutemeljeno na forumu.
Hrvatsko tržište je iznimno precijenjeno i kupljena je vrijednost za sljedećih najmanje 2 godine.
Kao primjer navodim: INGRA, BELJE, PTKM, ADPL.
Što još da vam obećam? Što?
blueman:
”
PRICATE GLUPOSTI. REALNO NEKE DIONICE SU PRECJENJENE, REALNO NEKE NISU. Realno svi gledate koliko je neka dionica rasla od pocetka godine i to vam je znak precijenjenosti a niste mrdnuli g…com da pogledate izvjestaje i ocekivanja tj. trend gospodarstva. Srbija je u rasulu htjeli vi to priznati ili ne, Bosna jos gora i proci ce jos neko vrijeme kada ce se oni moci poceti usporedjivati sa nama.
”
O čemu ti pričaš? Srbija u rasulu, možeš misliti, itekako tržište njihovo buja, i bosansko sve paralelno, i cijela bivša juga. I svako je tržište raslo rapidno i puno. Zgražavam se kako se piše neutemeljeno na forumu.
Hrvatsko tržište je iznimno precijenjeno i kupljena je vrijednost za sljedećih najmanje 2 godine.
Kao primjer navodim: INGRA, BELJE, PTKM, ADPL.
Što još da vam obećam? Što?
Što uopće reći čovjeku kojemu je PTKM precijenjena na 0.9 BV?