Žalosno je to da se ruše cijene i portfelji ukupno za HT čije dionice možda nećemo dobiti ni u punom paketu a kamoli više…
Da li smo tada zaradili pitam se…
Zašto uopće prodavati nekaj kad za kupnju HT-a kad banke već pripremaju povoljne kredite?
Ja bum sve zel na kredu, a vrlo malo za keš.
Za keš bu jako povoljno kupovati na burzi, ne HT, nego sve ostalo.
Dobra poanta … čak kad gledam trenutne cijene dionica, čini mi se neću žaliti ni ako uopće ne uđem u HT jer imam osjećaj da ću više zaraditi na ovim diskontnim cijenama. Samo treba održati živce do kaja IPO-a.
Fondovi su se “spontano” povukli iz kupnje ranije od najave IPO HT-a za 17.09. jer su znali da će doći do rasprodaje dijela portfelja od strane malih dioničara kada kupnja oslabi, a to su dodatno potpomogli skraćivanjem pozicija i blagom akumulacijom profita . Do IPO-a će pojedinci lagano skupljati, a onda kada se fond manageri i njihova ekipa dovoljno utovare kreće se prema gore da fondovi pokupuju ono što su fond manageri jeftino kupili. Svi sretni i zadovoljni…..
Slažem se s ovim viđenjem situacije mladog ali iskusnog kolege
Ne vidim bas po prometu na dionicamca da su se fondovi nesto “isprsili” na kupnji. Prije mi se cini da su u debeloj hladovini. Uostalom kolike dijelove portfelja danas ti isti fondivi drze kod nas?
Ne vidim bas po prometu na dionicamca da su se fondovi nesto “isprsili” na kupnji. Prije mi se cini da su u debeloj hladovini. Uostalom kolike dijelove portfelja danas ti isti fondivi drze kod nas?
Mislim da ćemo danas završiti u blagom plusu pa bi mogli ovi mojim postom zatvoriti ovu temu.[smiley1]
Mislim da ćemo danas završiti u blagom plusu pa bi mogli ovi mojim postom zatvoriti ovu temu.[smiley1]
Ajde više, već je i bogu dosta korekcije
U sat i pol je jos svasta moguce [smiley2]
Ajde više, već je i bogu dosta korekcije
Hocemo jos hocemo jos hocemo jos :PP
Nije to još gotovo.