Plavi ne smije komentirati van granica…sigurno mu žena čita forum… …e pa pozdrav gospođo…[smiley2][smiley2][smiley2]
Biti će sutra u novinama “Nepoznata žena napala Mirjanu Hrgu”
[smiley2]
Najzamljiviji mi je od žena bio susret sa Milankom. Žena nije toliko zgodna, ali je simpatična i kao pojava, nekako – zrači.
Radioaktivna? Hodajuci Cernobil?
Nego da se vratim na temu – ovo bi moglo potrajati duze nego sto smo spremni priznati…. [smiley7]
Traje već 3 i pol mjeseca [smiley2]
Asko: ” Plavi ne smije komentirati van granica…sigurno mu žena čita forum… …e pa pozdrav gospođo…[smiley2][smiley2][smiley2] ” Biti će sutra u novinama “Nepoznata žena napala Mirjanu Hrgu” [smiley2]
E pa neće, zna ona da je meni Mirjana simpatična , kao i ja da je njoj R.Đir.
Mi nemamo tajni, osim što ne referiram sve oko dionica.
[smiley1]
Biti će sutra u novinama “Nepoznata žena napala Mirjanu Hrgu”
[smiley2]
..ili ovo…” Mirjana Hrga završila na hitnoj sa Plavim modricama od nepoznate žene u Plavom…”[smiley2][smiley2][smiley2]
..ili ovo…” Mirjana Hrga završila na hitnoj sa Plavim modricama od nepoznate žene u Plavom…”[smiley2][smiley2][smiley2]
Nego Asko, sada smo 1:1. Evo IGH opet na 11600 a biti ce i nize kako stvari stoje…
Radioaktivna? Hodajuci Cernobil?
Ne, mislim da je Channel. [smiley1]
U svakom slučaju je bolja od Jace Suzane Vlaisavljević.
Traje već 3 i pol mjeseca [smiley2]
Ja bi potpisao da traje jos toliko…. Samo da nije dulje.
U svakom slučaju je bolja od Jace Suzane Vlaisavljević.
A to je kao zensko????? [smiley9]
Što se tiče onih koji nemaju. Bit ću malo grub i prema njima i reći da puno takvih ljudi se ne želi sagnut da pokupi novac koji im leži na putu. Zašto to govorim, pa zato jer mislim da kod puno ljudi nedostaje samoinicijative i želje da nešto urade i zarade a time i uštede. Kako sam ja (roditelji, otac i majka) mogao uštedjeti svojih prvih 10000,00 kn uloženih u dionice prije deset godina od očeve mirovine koja bi sad iznosila cca 1900-2000 kn. To se moglo ali tako da sam ja sva ljeta provodio radno a nisam se izležavao na plaži a kao tek dipl.ing. dok nisam našao posao otišao sam radit na ribarski brod. Jednostavno neki su preponosni za tako nešto i takve ne treba žalit.
Lijepo rečeno.
Asko: ” ..ili ovo…” Mirjana Hrga završila na hitnoj sa Plavim modricama od nepoznate žene u Plavom…”[smiley2][smiley2][smiley2] ” Nego Asko, sada smo 1:1. Evo IGH opet na 11600 a biti ce i nize kako stvari stoje…
bit ce bojimse da da i lupam se poglavi kaj nisam slušo frenda koji mi je govorio na 13 200 odi van.