Balon će tek početi rasti….ove jeseni[smiley2]
Ako SDP izgubi izbore detonirati ce prema gore. U narednim mjesecima do izbora apsolutno SVE je moguce.
Tehnička analiza utjecaja IPO-a T-HT-a na tržište kapitala
http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=1376
Kada se retrospektivno pogledaju clanci ovog tipa dolazi se do zakljucka da je masa toga bila krivo procjenjena. Vrijeme ce pokazati.
Čini mi se da bi danas mogla porasti likvidnost. Čak je manje bitno kud će i koliko Crobex, samo da krene promet.
Likvidnost će i danas biti u banani.
Nismo ni krenuli a već smo u minusu.
Ćao
Kolega, naloge na kupnju, tako raste likvidnost[smiley11]
Nema ti tu nitko ni za burek a kamoli za kupnju.
Ćao
SLK:
”
Čini mi se da bi danas mogla porasti likvidnost. Čak je manje bitno kud će i koliko Crobex, samo da krene promet.
”
Likvidnost će i danas biti u banani.
Nismo ni krenuli a već smo u minusu.
Likvidnost nije u korelaciji sa smjerom Crobexa.
Bitnije je da je ima…[smiley2]
Dejavue:
”
Kolega, naloge na kupnju, tako raste likvidnost[smiley11]
”
Nema ti tu nitko ni za burek a kamoli za kupnju.
Ćao
Ne volim burek, smrdi mi to kuhano mljeveno meso. [smiley11]
SLK:
”
”
Bitnije je da je ima…[smiley2]
Ha nažalost i dalje baš i nema. 8,7 milja u prvih sat vremena.
tenkista: ” Prestar sam da bi se zajebavao!” Koliko je to ako se smije znat? 35? 50? 70? [smiley2]
kolege, nebitno koliko je bitan je osjećaj… a i to se dame ne pita [smiley11]
nego, mogao bi i ja početi naplačivati autorska prava za to – moram skupiti za bureke kakve dionice HT-a
mozda ovo pomogne
Jurčićeva premijerska kampanja povećala politički rizik ulaganja na Zagrebačkoj burzi
http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=1374
jedan komentar – korekcija, akumulacija, stagnacija – što god, traje već 3 mjeseca – zašto bi sada, zbog HT, trebalo očekivati daljnji pad dionica? Očekivano bi bilo da su investitori već prodali kroz zadnja 3 mjeseca i imaju dosta casha. Osim toga, u Hrvatskoj ulaže 20 000 ljudi, očekuje se da će HT upisati 150 – 200 000. dakle, velika većina nema dionice koje će prodavati, a dioničari su se već spremili…