Biti ce jos svega u narednim danima/tjednima…..
Ivek kaj bude ?
[smiley4]
Biti ce jos svega u narednim danima/tjednima…..
nigdar ni bilo da ni nekak bilo…
Ivek kaj bude ? [smiley4]
Bude kao na “rolerkousteru”.
IPO-i + predizborna kampanja sa mogucim SDP-om u konacnici + sran.a po svijetskim burzama = ludjacka voznja gore dolje u naredno vrijeme IMHO.
davids: ” Ivek kaj bude ? [smiley4] ” Bude kao na “rolerkousteru”. IPO-i + predizborna kampanja sa mogucim SDP-om u konacnici + sran.a po svijetskim burzama = ludjacka voznja gore dolje u naredno vrijeme IMHO.
– pa to je super, bar nam neće biti dosadno.
– a ova tema mi je najodvratnija na cijelom forumu.
Pozdrav !
Malo off topic ali gledam CNBC i mislim si kako su nase price o navlacenju zapravo teski amaterizam. Ovdje se navlaci onako muski-otvoreno-bez skrupula i rezervi. Strava.
Malo off topic ali gledam CNBC i mislim si kako su nase price o navlacenju zapravo teski amaterizam. Ovdje se navlaci onako muski-otvoreno-bez skrupula i rezervi. Strava.
Ono je Amerika,ovo je JI Europa…[smiley2]
Zar u Americi nije normalno zanimanje raditi kao lobist? Znam da je i naša Vlada koristila usluge Američkih lobista, kako bi potaknuli neka pitanja u Kongresu.
Nije li to amoralno da ne može biti gore? Mito, korupcija, navlačenje za lovu.
Prenosim post sa druge teme, jer se teme međusobno isprepliću.
…………………
Burze u Hong Kongu, Japanu i Koreju potonule više od 3 % !!!
Loše se piše …….
(Treba pomno planirati bijeg sa rizičnih dionica, a tih je u Hrvatskoj više od 99 %. U Europi i Usa je prosječni P/E oko 15, a kod nas kad nađeš dionicu sa P/E oko 40 kao da si našao dragulj.)
Prenosim post sa druge teme, jer se teme međusobno isprepliću. ………………… Burze u Hong Kongu, Japanu i Koreju potonule više od 3 % !!! Loše se piše ……. (Treba pomno planirati bijeg sa rizičnih dionica, a tih je u Hrvatskoj više od 99 %. U Europi i Usa je prosječni P/E oko 15, a kod nas kad nađeš dionicu sa P/E oko 40 kao da si našao dragulj.)
A ti si pobjegao pa sad drugima dijeliš savjet?
Za sada još nisam.
Vjerojatno i neću.
Zadnju dionicu sam prodao još prije 2 godine.
Nemam naviku prodavati, nego samo kupovati.
A ti si pobjegao pa sad drugima dijeliš savjet?
ma pogledaj mu samo potpis. kako si netk oozbiljan to moze staviti u potpis. gluposti.
dečec, ima u HR puuuno dionica sa P/E nizim od 20, samo sto ih nitko ne primjecuje i svi trce za balončićima…