…
Ono što mene čudi je crveni CROBEX. Nisam očekivao da će već danas početi da pada. Ipak su fondovi gotovo 7 milijardi kuna u likvidnim sredstvima. [smiley11]
Neka je i mene naše tržište jednom u životu iznenadilo… [smiley2]
Ne sjecate se kineske krize? Isto reagiralo kod nas koliko se ja sjecam.
glavno da smo dio svijeta, a ne neka prćija [smiley2]
Ne sjecate se kineske krize?
Kako napisa najveći Srpski pisac Hrvatskog porijekla: “Zaborav sve liječi, a pesma je najbolji način zaborava, jer dok peva, čovek se seća samo onog što mu je srcu milo.”
Priznajem da sam zaboravio na kinesku krizu… [smiley16]
Sutra idemo gore. A sad na tekmu Slaven-Galatasaray, na TV naravno.
Sad idemo na tekmu. [smiley2]
Priznajem da sam zaboravio na kinesku krizu… [smiley16]
Nemojte da se to često ponavlja. Gubite reference, uvaženi kolega. [smiley1]
Imam pitanje: za ovu današnju korekciju recimo da su krivi US Hip. krediti i ponešto INA.
Tko je kriv za korekciju koja je započela polovicom svibnja. Ja još uvijek nisam razriješio tu dilemu. A Crobex je danas proslavio tri mjeseca od zadnjeg ATH, na dalekih 5.138,45
Imate ideju. Ali nemojte mi: sve je jako raslo od početka godine, i do toga je moralo doći.
Jest, naravno, samo što je bilo “okidač”?
Magma? Najava dionica INA-e za radnike (početak pada INA-e)? Što?
S&P u plusu 0.32 % druga dva u malome minusu kako je izgledalo oko 19 sati odlično
Futures u plusu sva tri sutra na našoj burzi mogao bi isto biti lagani oporavak
I mi ćemo sigurno prema gore u sljedećih 1-2 dana…….
Da mi je samo znat ko je prodavao Ingru danas po 43 000, častim ga pićem, zaslužio je…..
Tko je kriv za korekciju koja je započela polovicom svibnja.
Hypo, koji već danima pravi nered udarajući po kupnji na velikom broju dionica.
Komentar iz amerike puno govori, i me se sutra zelenimo bar se nadam[smiley2]
Dow makes stunning comeback
Major gauges erase most of the day’s losses, as investors recover from mortgage, credit fears; Dow, Nasdaq, S&P 500 stabilize after falling 10% from 2007 highs.