Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

inquirer: ” Jel to lagano počinje iskrcavanje za ipo hta? ” sigurno ne….

[smiley2] No comment

Zanimljivo za dokup fenomenalno vrijeme, barem meni[smiley11].
Evo razmišljam si dići margin,al to ću vidjet…za sada samo nadokupnja atpl i ingr.

budd:

Pad rimskog imperija na vidiku[smiley1]

A cuj, ovdje upravo govore “yen is going to the moon now” i spominju uragane koji dolaze pa i nafta pada. Ovo je kao prijenos nogometne utakmice. [smiley2][smiley2] Cramer veli na CNBC da bi i “brain dead pull the money out”. [smiley2][smiley2]

Ako ameri počnu paničariti, evo njima 1929-e u taj čas. A čini mi se da sve vodi tome

Hell is Empty and all the Devils are Here

a kud ce s parama.. na stabilnije markete poput naseg[smiley2]..

da uopce ne spominjemo da sve te pare na burzi niti ne postoje pa ne mogu svi ni unovciti..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ivek123: ” budd: ” Pad rimskog imperija na vidiku[smiley1] ” A cuj, ovdje upravo govore “yen is going to the moon now” i spominju uragane koji dolaze pa i nafta pada. Ovo je kao prijenos nogometne utakmice. [smiley2][smiley2] Cramer veli na CNBC da bi i “brain dead pull the money out”. [smiley2][smiley2] ” Ako ameri počnu paničariti, evo njima 1929-e u taj čas. A čini mi se da sve vodi tome

[smiley2][smiley2]

da uopce ne spominjemo da sve te pare na burzi niti ne postoje pa ne mogu svi ni unovciti..

Probaj unovčiti dionice ARNT danas. Eno Sarkozy najavljuje svjetski kreditni slom. Neka ga

u 14 i 30 im dolazi izvješće za gradnju kuća vidjetićemo poslje toga što će se dogoditi

SAM PROTIV SVIH

Vaš link

Sarkozy strahuje od kreditnog sloma diljem svijeta[smiley8]

a kud ce s parama.. na stabilnije markete poput naseg[smiley2].. da uopce ne spominjemo da sve te pare na burzi niti ne postoje pa ne mogu svi ni unovciti..

Možda Makedonija, Ukrajina , Rusija.

“Kriza s likvidnošću sada se širi na tržište komercijalnih zapisa. Postoji strah da je problem koji je počeo na tržištu hipotekarnih zajmova nalik raku koji se širi. Neizvjesnost oko toga gdje bi mogao izbiti idući problem trenutačno je, čini se, previše za ulagače”, rekao je Craig Hester, izvršni direktor Hester Capital Managementa.

znate sta vam je to decki.. posudjivanje para koje nikad nisu ni imali..
lijepo je netko negdje napisao kako je bit prijevare dovedena do neprepoznatljivosti.. 1200 milijardi dolara je nestalo, ili nikad nije postojalo a sad postoji u necijem dzepu, ili dzepovima, a ostatak se bori s likvidnoscu..
ajde da se jednom fino vidi kako je citav ovaj financijski sustav jedna velika apstrakcija.. a sto se tice likvidnosti to nas ne treba brinuti.. mi ionako nismo likvidni..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ne. Te pare ce se jednostavno istopiti i nestati. Odnosno vec nestaju malo po malo. Nece biti niceg za prebacivanje. Gdje nam je Apox? [smiley2]

Realno gledano kada se pogleda graf DOW-a prema njemu Himalaja izgleda kao Sljeme. [smiley6]

skype - ivek1234

Malo se stanje popravilo na američkim Fut a i evropski indexi se oporavljaju

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close