Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Velik dio tog kolaca je sekuratizacijom zavrsio u EU. Kad se zna taj iznos, onda se moze lako skuzit zasto pad naplate od 1-og postotnog boda boli banke.

I može se skužit zašto EU upucava više love na tržište od samih amera.

No respect

Ovo se ne vidja cest ali to je stanje u Aziji u 4:20 jutros po nasem vremenu:

skype - ivek1234

Ovo se ne vidja cest ali to je stanje u Aziji u 4:20 jutros po nasem vremenu:

Da, njih nešto jako gadno krši već par dana. Jel to samo zbog hipotekarnih kredita ili je nešto drugo?

No respect

Nismo mi Azija idemo mi gore.

Možda su opet pokrenuli priču o porez ,a možda i utječe na njih što je drugi put u par dana vraćena poveća količina otrovnih igračak njihove najveće kompanije…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

purger007
Nismo mi Azija idemo mi gore.

danas sigurno ne.[smiley3]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Ja neznam vi svi ko da živite na marsu kakva azija kakvi porezi sve je to zbog amerike S&P index danas nesmije pasti ispod 1390 bodova a DIJ-a ispod 12600

SAM PROTIV SVIH

Ne kužim.
Zašto ne smije pasti ispod te razine?

danas i sutra gore-dole…pa još malo dole i onda drugi
tjedan kad se vrate svi pravi investitori sa godišnjeg idem gore….
Ina =očekivano…..al’ mislim da puno niže neće ići…..

danas i sutra gore-dole…pa još malo dole i onda drugi tjedan kad se vrate svi pravi investitori sa godišnjeg idem gore…. Ina =očekivano…..al’ mislim da puno niže neće ići…..

tek ćeš vidjeti slijedeći tjedan što je korekcija, kad krene iskracavanje za nadolazeće IPOe.

Pessimism Is Your Friend

slatka: “danas i sutra gore-dole…pa još malo dole i onda drugi tjedan kad se vrate svi pravi investitori sa godišnjeg idem gore…. Ina =očekivano…..al’ mislim da puno niže neće ići…..
“tek ćeš vidjeti slijedeći tjedan što je korekcija, kad krene iskracavanje za nadolazeće IPOe.

…neće još, …ma ima se love …..

Ne kužim. Zašto ne smije pasti ispod te razine?

Zato što ako padne ispod 1390 and bi mogao još 10% pasti index a možeš zamisliti koja bi panika onda nastupila

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close