Pametni su već napravili financijski plan i neće rasprodavati da bi to kupili. To se kupi i istrese, nije to INA. [smiley1]
Apsolutno se slažem, Tango.
Slažem se sa financijskim planom ali mislim da je ovo ko INA ako ne i bolje samo nećete moći kupiti baš koliko budete htjeli…
Pametni su već napravili financijski plan i neće rasprodavati da bi to kupili. To se kupi i istrese, nije to INA. [smiley1]
Pametni vec imaju cash spreman za HT [smiley2]
tango: ” Pametni su već napravili financijski plan i neće rasprodavati da bi to kupili. To se kupi i istrese, nije to INA. [smiley1] ” Pametni vec imaju cash spreman za HT [smiley2]
pametni nisu zadnju lovu upucali na burzu,, tako da imaju jos novaca za kupnju prilika kao sto su ina, ht, hep…
tango:
”
”
Pitanje koliko budu mogli kupiti a ostale dionice će im otići gore.
Na kraju godine budemo vidjeli tko je pametan.
Rekao bih da nas većina ima dovoljno staža na Burzi i da slično razmišljamo, tj. da treba imati određeni postotak portfelja u obliku keševine – za brze poteze… a pogotovo kad znaš da za mjesec i pol dolazi IPO nečega…
Većina od ovih gore navedenih tržišta svoje rekorde je već poskidala….. sad je na nama red….ili kako je netko bio ovdje rekao ; Koga briga za vas kad je zabava kod nas…….[smiley2]
pametni nisu zadnju lovu upucali na burzu
Kolega to se podrazumijeva
Alien:
”
tango:
”
Pametni su već napravili financijski plan i neće rasprodavati da bi to kupili. To se kupi i istrese, nije to INA.
”
”
Pitanje koliko budu mogli kupiti a ostale će im dionice otići gore.
Na kraju godine budemo vidjeli tko je pametan.
Pa nek mi odu moje iz portfelja gore [smiley2]. Nisam rasprodao portfelj da bi skupilo lovu za HT. A i u portfelju imam solidno casha tak da i mimo HT-a mogu jos stosta kupiti.
Pa nek mi odu moje iz portfelja gore [smiley2]. Nisam rasprodao portfelj da bi skupilo lovu za HT. A i u portfelju imam solidno casha tak da i mimo HT-a mogu jos stosta kupiti.
Tebe Petrica zeza, mislim čučiš i čekaš, jel? [smiley10]
Alien:
”
”
Tebe Petrica zeza, mislim čučiš i čekaš, jel? [smiley10]
Da, i PTKM i ADPL vec cekam lagano Godota. No dobro kad sam ih i kupovao znao sam da to ne kupujem da bi imao par mjeseci.