vidi se da se SLK vratio s odmora – optimizma ne nedostaje [smiley2]
vidi se da se SLK vratio s odmora – optimizma ne nedostaje [smiley2]
Heh, takav sam u duši, ali uvijek argumentiram zašto tako mislim, pa neka svatko procijeni.
Nda… sinoć sam se vratio, da izbjegnem vikend gužvaru.
Ja bi ovim putem ljubazno zamolio fondove da se vrate na kupnju, jer je na mostichu dosadno [smiley1]
[/quote
Pridružijem se zamolbama i molio bi da mi portf.podignu za ukupno 14.23% koliko se otopio u ovoj stagnaciji -ili – korekciji -padu ili šta već je!!![smiley2]
Kupi na vrhu prodaj na dnu:
“Stagnacija na tržištu kapitala zaustavila rast imovine investicijskih fondova
U prvih pet mjeseci imovina otvorenih fondova porasla je za gotovo 11 mlrd kuna; tijekom lipnja za tek 75 milijuna”
Ja imam samo četiri dionice u portfelju, pad od ATH mi je sa jučerašnjim danom oko 6%.
Trenutno su mi tri dionice danas u plusu od 1.27 do 1.92%, a četvrtom se još nije trgovalo. Ako tako ostane još pola sata, pad sa ATH se smanjuje na manje od 5%, ali to niti nije bitno, jer kad krene oporavak, ja sam i tako na ATH vrlo brzo..
Još jedna dobra vijest
jao jao jao … a poslovni se ne čita? sram te bilo.
Vaš link
Ja imam samo četiri dionice u portfelju, pad od ATH mi je sa jučerašnjim danom oko 6%. Trenutno su mi tri dionice danas u plusu od 1.27 do 1.92%, a četvrtom se još nije trgovalo. Ako tako ostane još pola sata, pad sa ATH se smanjuje na manje od 5%, ali to niti nije bitno, jer kad krene oporavak, ja sam i tako na ATH vrlo brzo..
ja sam većinom u jednoj koja mi je uzrokovala navjeći paad.. no medjutim sada sam tamo di sam i bio prije te čekam oporavak da počnem pretakati iz špekulativnih u nešpekulativne i pripremim se za THT…
mravak: ” Pridružijem se zamolbama i molio bi da mi portf.podignu za ukupno 14.23% koliko se otopio … ” U majke ti mile…. [smiley3] Pa šta si ti radio… [smiley7]
[/quot
Pardon ,ne ukupan portf. samo ROI mi je toliko otopljen od kad je bio na max.do danas.[smiley8][smiley2]