Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljiva je i situacija vezana uz Magmu jer je interes građana i fondova bio 3 puta veći od ponude, što znači da 2/3 sredstava koja su se rezervirala i čuvala za kupnju Magme ostaje slobodan i ubrzo će se opet zavrtjeti na drugim dionicama.

Ignore: KressoM, delux

Slatka, zapališ ljude i nestaneš. Tipično ženski, razočarala si me.[smiley3]

CROBEX – 0.12 %.

Opet kao i jučer trnu zubi. E pa danas bi mogli potegnuti ispod 4700.

Dajte budite ozbiljni. Jedan dan Crobex malo poraste, a Vi odmah mislili gotovo.

Pa mi smo već 45 dana u korekciji.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Sad već vjerujem da netko dobro plaća ove vaše postove.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Slatka neka navala na tebe?

ne znam šta su svi navalili….! ?
ništa od besplatnih masaža….. !!!

Slatka, zapališ ljude i nestaneš. Tipično ženski, razočarala si me.[smiley3]

…evo me tenkista….
…malo mi je gužva, a doma izbjegavam i komp. i internet….
di gori !?

slatka, valjda ti je jasno kako uzburkaš dječju maštu onom svojom izjavom…

mi starci smo na to imuni [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Sad već vjerujem da netko dobro plaća ove vaše postove.

pa kolega , ne mogu placat sami sebe, to je sve jedna osoba

Da sam moderator ukinuo bi ovu temu, totalno je besmislena, za ovakve stvari postoji chat!

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

slatka, valjda ti je jasno kako uzburkaš dječju maštu onom svojom izjavom…
mi starci smo na to imuni [smiley2]

moju maštu uzburkuje apoksiomen koji je obični seronja,
ne kužim zašto tako druka, al’ dečki, moderatori, bi ga mogli (trebali) malo stisnuti…

Molim moderatora da sankcionira slatku zbog uvreda na moj račun.

Pa nisam ja valjda kriv što CROBEX pada li ga pada. Škrgut zubi je samo posljedica pada Crobexa.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

korisnik od: 15.04.2007.

Fizičke osobe će zbog velikog interesa dobiti najviše 44 dionice Magme

Bojan Bajgorić Šantić
bojan.santic@business.hr
10.07.2007 11:02
Pročitaj komentare(0)

Zbog velikog interesa za dionicama Magme, koji je prema neslužbenim informacijama nadmašio ponudu gotovo pet puta, svaka fizička osoba bit će ograničena pri kupnji te će moći dobiti najviše 44 dionice Magme, odnosno 10.472 kune dionica.
Taj broj može pretrpjeti manje promjene u četvrtak kad će biti objavljeni i službeni podaci o IPO-u. Magmu je upisalo 12 tisuća građana pri čemu je to zadnjeg dana učinilo njih tri tisuće. Cijena dionica bit će ona po kojoj su građani i upisivali dionice u poslovnicama Zagrebačke banke – 238 kuna – a osim 12.000 građana koji su imali pravo kupiti 40 posto odnosno 488.000 dionica, 140 pravnih osoba kupilo je 732.000 dionica namjenjenih fondovima.

Ovim izdanjem Magma je prikupila 290,35 milijuna kuna, a na Burzi će se vidjeti hoće li i za koliki iznos profitirati i njezini kupci.

Ovo će po meni značiti samo jedno. PUUUUNO novaca će na burzu od onoga što ostane neupisano, a to je opet jako PUUUUNO…

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close