Dno je još jako daleko.
U potpunosti se slazem s tobom da je dno daleko. Ono je naprosto nedostizno! [smiley1]
Jedno vrijeme smo ti i ja dijelili misljenje. Ja sam malo analizirao stvari preko vikenda i fakat mi se cini da se mijenja smijer. Time will show.
Definitvno se bližimo kraju te korekcije, još se može tu i tamo kaj jeftino ubosti od marginaša i to je to..Ove cijene ce bit smiješne za mjesec dana… ( KOEI, LVCV, IGH, THNK, DDJM, LRH…..?[smiley2]
Takodjer je indikativno da ako se malo proanaliziraju omjeri kupnje i prodaje ispada slijedece:
imas recimo 400 dionica na kupnji i 1000 na prodaji a istovremeno imas na toj istoj dionici 15 ponuda (investitora) na kupnji i 100 mali investitora na prodaji. Sto vam to govori? Meni se cini da velika riba tjera malu ribu u zamku da je moze lakse pojesti. Igre bez granica i sisanje ovaca. Neiskusni jednostavno moraju platiti skolu da bi naucili pa ako prezive prelaze na visi dio hranidbenog lanca. Simple as that.
I za kraj, ako gledate otvaranje u 10 sati po dionicama na prodaji imate recimo IGH po 25000, DLKV i HDEL po 2000 itd…. Stavili ljudi da im ne pobjegne. [smiley1][smiley1]
Nema kod nas prave korekcije, ovi padovi su uglavnom bili na malim prometima, pa čak nisu ni fondovi intervenirali. To je više bila stagnacija, a sad smo u fazi letargije dok ne počnu dolaziti izvješća ,a manageri se ne vrate s GO .
Ja se vratio pa ništa.
Ja se vratio pa ništa.
…možda si i ti maserka, ko’ ja !
purger007:
”
Ja se vratio pa ništa.
”
…možda si i ti maserka, ko’ ja !
Slatka, javi mi se na privat!
slatka: ” purger007: ” Ja se vratio pa ništa. ” …možda si i ti maserka, ko’ ja ! ” Slatka, javi mi se na privat!
i meni se javi [smiley2] ….
nema više korekcije. drugi tjedan za Magmom kreće i cijelo tržište, tako da drukerima pametno da se ukrcaju još ovaj tjedna. no sudeći po završetku na nekim dionicama, neće još dugo biti jeftinih stvari na tržištvu.
Slatka neka navala na tebe?
nema više korekcije. drugi tjedan za Magmom kreće i cijelo tržište, tako da drukerima pametno da se ukrcaju još ovaj tjedna. no sudeći po završetku na nekim dionicama, neće još dugo biti jeftinih stvari na tržištvu.
Prave korekcije kod nas nije ni bilo, padovi su bili na tako sitnim prometima da je to smiješno, ali onima koji su na vrijeme uskočili u diskontirane dionice odlična prilika za dokup. Treba kupovati još ovih par dana dok je diskont jer će i to ubrzo završiti.
Informacije radi, skoro cijela EU završila danas u zelenom, a i dobar dio svjetskih burzi.