Ne moze svak podnijeti gubitak isto,covjeka je pogodilo,poremetilo mu planove,gubitak novca,nema ljetovanja,sad trazi utjehu na ovakav naci n razumite ga[smiley1]
kako ce bit suza i kukanja kod pametnjakovica koji drukaju na dolje…nece ni primjetit a vec ce sve bit 30 posto gore[smiley1]
Kaj je najbolje, jednom kad ce apoksiomen i htjeti nesto zaista ozbiljno napisati nitko ga vise nece shvacati za ozbiljno.
Kaj je najbolje, jednom kad ce apoksiomen i htjeti nesto zaista ozbiljno napisati nitko ga vise nece shvacati za ozbiljno.
zar mislis da ga itko shvaca ozbiljno
A bogati što Vas ima istomišljenika sa utrnulim zubima!!!!! Ko šljunka!!!!
Samo ne znam kako će Vas ove dvije blok transakcije…. na Končaru i Dalekovodu ………..spasiti od korekcije?
Bojim se nikako, Junaci Pavlove Ulice.
Korekcija je danas počela pakirati kofere i završava svoje ljetovanje u lijepoj našoj.
Samo da nešto ne zaboravi, al taj posjet bude ionako kratko trajao.
[smiley2]
” Naravno da smijete. Kao sto i ja smijem iznijeti svoje misljenje da vase ne drzi vodu.
sorry Alien, nije mi bila namjera polemizirati, ali ne kužim što u mojem postu ne drži vodu…post mi se svodi na to da bi se uvođenjem PKD-a dosta ljudi koji su ulazili zadnjih mjeseci, a koji su se uz to dosta zadužili, mogli više-manje opeči, a svima koji kako ti kažeš fino zarađuju mogli bi se smanjiti prinosi i to je to…isto tako mislim da za nikog od nas, gledano dugoročno s porezima ili bez njih, nema zime…ovo se odnosilo na kratkoročni period do nekih godinu dana…isto tako tajming nikako nije dobar, daleko smo mi od razvijenih zemalja i tržišta…prvo treba dobro razviti tržište i sve prateće agencije, a onda razmišljati o PKD-u…pogledaj samo kako je naše tržište plitko pod negativnim utjecajima i kad fondovi malo zakoče
Jedan od komentara na članak na http://www.business hr:
“još je on puno ludji nego što se misli, bio je on precizniji po izvještaju u jučerašnjem novom listu: investicije do godinu dana porez 50%, investicije od 7 ili 8 godina porez 20%.
i kaže da je istina da će kapital pobjeći iz hrvatske i da to i želi jer hrvatskoj taj kapital ne treba.
i još kaže da podizanjem naknade za nezaposlene s 1000 na 1200 kuna sanaderova vlada potiče kulturu nerada.
ima li se tome što dodati?”
E, itelektualca:
Izgleda da opet dolazi vrijeme za “pečalbu”. Kao 71. Strašno.
Ma koga birga za Ljubu, dok (i AKO) taj dođe na vlast proći će najmanje 6 mjeseci, pa dok se izmijene zakoni (i opet AKO) pa dok stupe na snagu itd…proći će i godina dana. A do tada će ovdje i dalje biti Eldorado. Žao mi je vas što sve rasprodali, ali što se može, kupit ćete ubrzo opet od nas koji smo u dionicama [smiley2]
Kao što smo nekolicina nas najavili prije nekoliko dana da se vide prvi znaci završetka korekcije, danas se već vide, nadam se i konkretni znaci. Još predstoji nekoliko dana klackanja uz povećanje prometa idući tjedan i onda vrući dani do Velike Gospe koji bi trebali donijeti pozitivna iznenađenja.
Jedan od komentara na članak na http://www.business hr: “još je on puno ludji nego što se misli, bio je on precizniji po izvještaju u jučerašnjem novom listu: investicije do godinu dana porez 50%, investicije od 7 ili 8 godina porez 20%. i kaže da je istina da će kapital pobjeći iz hrvatske i da to i želi jer hrvatskoj taj kapital ne treba. i još kaže da podizanjem naknade za nezaposlene s 1000 na 1200 kuna sanaderova vlada potiče kulturu nerada. ima li se tome što dodati?” E, itelektualca: Izgleda da opet dolazi vrijeme za “pečalbu”. Kao 71. Strašno.
a vidim da ti vise cijenis marka perkovica, i vjerovatno ga smatras intelektualcem, e pa zivija ti meni rođo!!!
i još kaže da podizanjem naknade za nezaposlene s 1000 na 1200 kuna sanaderova vlada potiče kulturu nerada.
Ovo je dobro rekao. Al samo to.
Ovo sa oporezivanjem 50% je protiv bilo kakve ekonomske logike, jadno i glupo. Podilaženje širokim masama koje nemaju pojma o čemu on u stvari priča. Bljak fuj riga mi se