Duser:
”
danas odbijanac [smiley2]
”
Mogao bi biti…, ak ne danas, sutra sigurno..[smiley2]
Lijepo sam vam govorio….[smiley2]
To pitaj apksija, ja to kaj znam čuvam za sebe, kaj bi meni od znanja ostalo kad bi dijelil okolo?[smiley1]
Kakva promjena retorike …. Kaj zagorec bu od sad za drukanje u plus ??
Čitam ove komentare i smijem se.
Koja oštroumnost, trebalo Vam je mjesec dana da shvatite da ste u korekciji?
A sad ste na temelju jednog odbijanca zaključili da je korekcija gotova?
Najgore je kod kiselog grožđa što čovjek ništra ne osjeća dok jede.
Biti će poslije KUKU LELE i Bora čorba!!!!
Daj nemoj lupat gluposti više… Treba te na black spam listu
– Zamilio bih najljepše moderatora za slobodu pisanja na ovom mjestu razmjene znanja, iskustva, informacija, stavova, …Obećajem da ću se ponašati sukladno propisima.
Govorio sam ono što sam vidio tu.
Znate već gdje.
apoksiomen:
”
”
Daj nemoj lupat gluposti više… Treba te na black spam listu
Ja bi njega na galge, koji lik? Tak plašit male investitorje?[smiley1]
Drzis dionice 5-7 godina i nema poreza veli nas dobri prijatelj Ljubo i objasnio nam da nista ne razimijemo. Spekulativna ulaganja su na 6 mjeseci. Gdje nam je Elvar??? Po Ljubi on ide u przun. [smiley1][smiley1]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=aae2c701-1dfc-47e9-8627-e2713cc714eb
“Ostaje i porez na kapitalnu dobit, no Jurčić kaže da to “mnogi ne razumiju”, objasnivši da treba oporezovati špekulativne transakcije kada se novac ulaže na samo šest mjeseci, a potom povlači iako se u tako kratkom roku ne može pokrenuti proizvodnja, za razliku od transakcija na pet do sedam godina, na koje ne bi trebalo plaćati porez jer se u tom vremenu može pokrenuti proizvodnja.”
brz brz svaka čast
Ali i definitivno bolestan i to jako. Čemu inače služe moderatori na ovom forumu, dali uopće čitaju ?
Drzis dionice 5-7 godina i nema poreza veli nas dobri prijatelj Ljubo i objasnio nam da nista ne razimijemo:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=aae2c701-1dfc-47e9-8627-e2713cc714eb
“Ostaje i porez na kapitalnu dobit, no Jurčić kaže da to “mnogi ne razumiju”, objasnivši da treba oporezovati špekulativne transakcije kada se novac ulaže na samo šest mjeseci, a potom povlači iako se u tako kratkom roku ne može pokrenuti proizvodnja, za razliku od transakcija na pet do sedam godina, na koje ne bi trebalo plaćati porez jer se u tom vremenu može pokrenuti proizvodnja.”
Znači u 6 mjeseci se ništa ne može proizvesti?? cc, nisam to znao
analiza: ” brz brz svaka čast ” Ali i definitivno bolestan i to jako. Čemu inače služe moderatori na ovom forumu, dali uopće čitaju ?
složio bi se .. a i sa budd-om .. to je dno dna ljudske komunikacije .. s vrlo izražnom patologijom …