” Ma hajde? Kamate velike velite? Strasno. Evo gle cuda, imam firmu, imam 2 leasinga (do prosle godine sam imao i jedan kredit), najam prostora u kojem mi je firma, placam poreza tonu i fino zaradjujem i usput uredno servisiram sve leasinge. Cudo jelda? Ne biste vjerovali ali po tom principu cuda funkcionira sav svijet.
Alien, molim te ne pametuj previše, valjda smijem iznijeti svoje mišljenje
CROBEX -0.12 % a tek smo počeli.
CRNI PETAK
Obično uz crni rižot ide i ŠKRGUT ZUBI naročito ako riža nije dovoljno skuhana. E pa ova nije još ni takla vodu.
Index VIN +0,02%
jako, jako mali prometi i taj mali minus i plus apsolutno ništa ne znače, to se zove stagnacija
E moj analiza, index VIN ne postoji već par mjeseci.
Rekli bismo da je riječ o stagnaciji znanja forumaša.
Nazovite burzu ili odite brzo na stranice VSE. Samo ne znam kako će Vam to pomoći obzirom da VSE više ne postoji. Bojim se nikako.
U međuvremenu CROBEX na -0.16%.
E moj analiza, index VIN ne postoji već par mjeseci. Rekli bismo da je riječ o stagnaciji znanja forumaša. Nazovite burzu ili odite brzo na stranice VSE. Samo ne znam kako će Vam to pomoći obzirom da VSE više ne postoji. Bojim se nikako. U međuvremenu CROBEX na -0.16%.
točno da ne postoji, ali ATM postoji pa prikaz govori to što sam napisao, na temelju nečega se formira, u svakom slučaju ništa od korekcije, već stagnacija prouzročena ne pojavljivanjem većih igrača na tržištu što je uvijek u ovo doba godine
CROBEX -0.12 % a tek smo počeli. CRNI PETAK Obično uz crni rižot ide i ŠKRGUT ZUBI naročito ako riža nije dovoljno skuhana. E pa ova nije još ni takla vodu.
Nije me briga ako je index crven, a moj portfelj je netaknut. Više me zaboli kad je obrnuto, a što je u zadnje vrijeme čest slučaj.
Nema veze, idemo na godišnji, a notebook u ostavu. Nadam se nuli na povratku.
Alien:
”
” Ma hajde? Kamate velike velite? Strasno. Evo gle cuda, imam firmu, imam 2 leasinga (do prosle godine sam imao i jedan kredit), najam prostora u kojem mi je firma, placam poreza tonu i fino zaradjujem i usput uredno servisiram sve leasinge. Cudo jelda? Ne biste vjerovali ali po tom principu cuda funkcionira sav svijet.
”
Alien, molim te ne pametuj previše, valjda smijem iznijeti svoje mišljenje
Naravno da smijete. Kao sto i ja smijem iznijeti svoje misljenje da vase ne drzi vodu.
Zoloft 50 mg. 2 x dnevno
Apaurin 5 mg 3 x dnevno
Calixta 30 mg 1 x dnevno, prije spavanja
……kontrola 1x dnevno….
Zoloft 50 mg. 2 x dnevno
Apaurin 5 mg 3 x dnevno
Calixta 30 mg 1 x dnevno, prije spavanja
……kontrola 1x dnevno….
Eutanazija je brza i ucinkovitija. [smiley2]
luki007: ” Zoloft 50 mg. 2 x dnevno Apaurin 5 mg 3 x dnevno Calixta 30 mg 1 x dnevno, prije spavanja ……kontrola 1x dnevno…. ” Eutanazija je brza i ucinkovitija. [smiley2]
ako ne pomogne i ako i dalje čuješ glasove u glavi koji ti govore da pišeš na forumu da dolazi crni petak, ponedeljak i da će biti kataklizma globalnih razmjera onda promjena na ovu terapiju :
40mg ziprexa
45 mg remeron
10 mg zonoct
200mg zoloft