Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo ugrubo za zadnjih mjesec dana po mojoj evidenciji izlazi HYPO banke (u zagradi su količine koje su još ostale)

HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG

ERNT-R-A -2700 (16.087, danas 4.7. moguće da su oni prodali cca 7500 kom)
KOEI-R-A -4000 (60.268)
DLKV-R-A -850 (64.669)
ADRS-P-A -45000 (102.988)
JDPL-R-A -750 (29.862)

ako netko zna za još koju dionicu iz koje izlaze neka javi

ink

tony:

ja mislim da je korekcija pri kraju: povećavaju se prometi,

Kolega ne znam koju burzu pratiš i na kojem softveru, ali ja na mostiću ne vidim nikakva povećanja prometa, recimo jučer je bilo pišljivih 30.ak milijuna prometa , dan prije nešto više. Dakle još uvijek se smanjuju prometi.

[smiley10]

btw. današnji dan na MOSTichu 84 milijuna… Po jutru se dan poznaje, kolega, samo treba otvoriti oči…

Ovo nije korekcija, ovo je predah tržišta. [smiley1][smiley2][smiley1][smiley2]

La vita e bella!

Ovo dosad je već kako je bilo 2005. Od sutra ide zelenilo, uostalom danas je pala kišica!

Od korekcijeee nema bolje zeneeee, po mjesec danaaaa onda drma meeneeee [smiley2][smiley2]

Ovo nije korekcija, ovo je predah tržišta. [smiley1][smiley2][smiley1][smiley2]

Ajmo ovak: vi meni kolega date recimo 100.000 kn a ja cu predahnuti i vratiti vam 80.000 kn. Bude to ok predah? [smiley2]

Meni je najsmješnije što u ovoj korekciji kod nas kad pada crobex padaju i nekretninski fondovi (posebno mislim na trfm-r-a), a vidim i da se i obveznički fondovi crvene. Valjda je neko zaboravio reć ljudima da kad dionički indeksi padaju, da se onda kapital seli u sigurnije luke, npr. obveznice ili nekretnine pa onda ne znaju za to. Smijurija….

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Neke će dionice vrijditi manje od sadašnje cijene. Puno puno manje[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

evo ugrubo za zadnjih mjesec dana po mojoj evidenciji izlazi HYPO banke (u zagradi su količine koje su još ostale)

HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG

ERNT-R-A -2700 (16.087, danas 4.7. moguće da su oni prodali cca 7500 kom)
KOEI-R-A -4000 (60.268)
DLKV-R-A -850 (64.669)
ADRS-P-A -45000 (102.988)
JDPL-R-A -750 (29.862)

ako netko zna za još koju dionicu iz koje izlaze neka javi

ink

Ugrubo :
LKPC -900 komada
PTKM -4000 komada
ZVZD – oko 300 komada

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ozbolt_F:

avax10: ” Fondovi nemaju za sad potrebe intervenirati jer ovo i nije neki pad osim za one koji su se nakrcavali po ATH. Rekao sam da fondovi neće čekati pad crobexa na 4300 jer bi to značilo masovno povlačenje uloga iz fondova i njihov krah. To si neće dozvoliti, pogotovo što su puni keša. Ovaj pad crobexa je obično hlađenje tržišta da bi fondovi mogli dokupljivati jeftinije. A tko vjeruje ovim katastrofičarima da će crobex pasti na 4300, neka sada proda i čeka, pa ćemo ubrzo vidjeti tko je koga navukao. ” Čuj rista popeval si ti prije hvalospjeve o fondovima a sad popepaš nekaj čist drugega. Daj budi čovek pa reci svoje mišlenje ispod koje razine fondići ne buju pustili da opadne Crobex. Čisto da imamo za Forumsku arhivu. Onak najozbiljnejše te prosim.

Evo, ispod 4655. Nadam se da je dovoljno precizno [smiley2]

Je v redu je. Sad bumo vidli? Ja bum ti prvi čestital ak bu tak.[smiley2]

Evo, mrski Hypo AG skracivao:

ADRS-P-A
BD62-R-A
DLKV-R-A
ERNT-R-A
HGSP-R-A
JDPL-R-A
KOEI-R-A
LKPC-R-A
PBZ-R-A
PTKM-R-A
SAPN-R-A
SNBA-R-A (ispao iz top10)
SUNH-R-A
TNPL-R-A
TRFM-R-A
ZABA-R-A

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Posejdon: ” Ovo nije korekcija, ovo je predah tržišta. [smiley1][smiley2][smiley1][smiley2] ” Ajmo ovak: vi meni kolega date recimo 100.000 kn a ja cu predahnuti i vratiti vam 80.000 kn. Bude to ok predah? [smiley2]

Ma ne kolega vanzemaljče!
Ja vama prodam dionice u vrijednosti 100.000 kunića, vi si predahnete, a onda ja te iste dionice od vas otkupim za 80.000 kunića. [smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close