Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj apoksi se skroz pomamio … sad već bolda tekst. uskoro će i velikim slovima [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ne znam dali je netko primjetio, ali ubrzani i nasilniji izlazak HYPO skrbničkog iz nekoliko dionica na tržištu radi isto priličan dar-mar: – ERNT – DLKV – KOEI …ne znam izlaze li još negdje. ocigledno odlaze sa našeg tržišta.

da to je još jedna sila (pored već opisanih ; povlačenje fondova i izvlačenje keša za magmu) koja djeluje na trenutno na cijene dionica i to prema dolje .. u ovom trenutku se pogodilo više sila sa smjerom prema dolje i to dodatno komplicira situaciju …

Hypo : sumnjiva banka odpočetka, sumnjivih klijenata (Pašalić i drugi prvaci Hdz-a 90-ih), još mutnijih investicija i transakcija …
ta banka je kupljena od jedne njemačke banke , koja se isto ne može pohvaliti dobrom reputacijom … a toj banci investicijsko bankarstvo nije core -bussines i sad izlaze iz dionica …. to je loša vijest ..
a dobra je da kad izađu iz dionica da će na tržištu biti jedna sumnjiva banka, investitor manje ..

Hypo banka bježi iz svih dionica ko vrag od tamjana. A znate li koliko oni toga imaju ???? Ko šljunka !!!!

skoro da ispada da Hypo radi korekciju [smiley2] , pa povukli su sa trzista vec sigurno 50-60 mil. kn u zadnjih mjesec dana.

biber: ” analiza: ” Kaže jedan čovjek: Slušaj sine, obriši sline, ne budi balav još si alav. Koji čovjek kaže nemam pojma. Kažu da nije više među nama. ” kaze taj isti covjek i ” kako je lepo biti glup”[smiley1][smiley1] ” A kaže i ovo, prigodno: O da li je ljudski rod zaslužio Nojev brod ili je to samo varka i ne postoji Nojeva barka Ja se nadam da postoji. I ovaj čovjek nije moj, samo sam napisao čiji su ono stihovi kad analiza nije znao.

velike ribe pobjegle ostala samo “corba” na burzi[smiley1][smiley1]

Danas je prometno iako ima CROBEX tedenciju pada tako je isto i bilo prije 2 godine palo 20%, sve do 9 mjeseca kada je sve otišlo preko 30%, neke dionice su rasle a neke padale……Primite puno pozdrava

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Hypo navodno raspodaje sve, ali informacija je neprovjerena.
Ali ipak su jaki oni kojima je portfelj otisao gore 50-100% u zadnjih 7-8 mjeseci, a sad odnah placu da ce sve
propast kad je otisao dolje 5-10 %. Nadam se da niste vec dali otkaze iz firmi racunajuci da ste do iduceg
ljeta milioneri. Ljudska pohlepa nema granica.

DAJ APOKSIMEN OLADI ! NITKO NE PUŠI TVOJE FORE ! BOŽEEEEEEEEE [smiley5]

sve je lako kad si mlad :)

Danas je prometno iako ima CROBEX tedenciju pada tako je isto i bilo prije 2 godine palo 20%, sve do 9 mjeseca kada je sve otišlo preko 30%, neke dionice su rasle a neke padale

S time da prošle godine u rujnu nije bilo HT-a pa ne treba povlačiti paralele.

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

rekao je prije 2 godine

rekao je prije 2 godine

Sorry – prije 2 godine je bio IPO HT-a? [smiley1]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Sorry – prije 2 godine je bio IPO HT-a?

ne kužim

Ja kužim.

New Report

Close