ovaj apoksi se skroz pomamio … sad već bolda tekst. uskoro će i velikim slovima [smiley2]
ne znam dali je netko primjetio, ali ubrzani i nasilniji izlazak HYPO skrbničkog iz nekoliko dionica na tržištu radi isto priličan dar-mar: – ERNT – DLKV – KOEI …ne znam izlaze li još negdje. ocigledno odlaze sa našeg tržišta.
da to je još jedna sila (pored već opisanih ; povlačenje fondova i izvlačenje keša za magmu) koja djeluje na trenutno na cijene dionica i to prema dolje .. u ovom trenutku se pogodilo više sila sa smjerom prema dolje i to dodatno komplicira situaciju …
Hypo : sumnjiva banka odpočetka, sumnjivih klijenata (Pašalić i drugi prvaci Hdz-a 90-ih), još mutnijih investicija i transakcija …
ta banka je kupljena od jedne njemačke banke , koja se isto ne može pohvaliti dobrom reputacijom … a toj banci investicijsko bankarstvo nije core -bussines i sad izlaze iz dionica …. to je loša vijest ..
a dobra je da kad izađu iz dionica da će na tržištu biti jedna sumnjiva banka, investitor manje ..
Hypo banka bježi iz svih dionica ko vrag od tamjana. A znate li koliko oni toga imaju ???? Ko šljunka !!!!
skoro da ispada da Hypo radi korekciju [smiley2] , pa povukli su sa trzista vec sigurno 50-60 mil. kn u zadnjih mjesec dana.
biber: ” analiza: ” Kaže jedan čovjek: Slušaj sine, obriši sline, ne budi balav još si alav. Koji čovjek kaže nemam pojma. Kažu da nije više među nama. ” kaze taj isti covjek i ” kako je lepo biti glup”[smiley1][smiley1] ” A kaže i ovo, prigodno: O da li je ljudski rod zaslužio Nojev brod ili je to samo varka i ne postoji Nojeva barka Ja se nadam da postoji. I ovaj čovjek nije moj, samo sam napisao čiji su ono stihovi kad analiza nije znao.
velike ribe pobjegle ostala samo “corba” na burzi[smiley1][smiley1]
Danas je prometno iako ima CROBEX tedenciju pada tako je isto i bilo prije 2 godine palo 20%, sve do 9 mjeseca kada je sve otišlo preko 30%, neke dionice su rasle a neke padale……Primite puno pozdrava
Hypo navodno raspodaje sve, ali informacija je neprovjerena.
Ali ipak su jaki oni kojima je portfelj otisao gore 50-100% u zadnjih 7-8 mjeseci, a sad odnah placu da ce sve
propast kad je otisao dolje 5-10 %. Nadam se da niste vec dali otkaze iz firmi racunajuci da ste do iduceg
ljeta milioneri. Ljudska pohlepa nema granica.
Danas je prometno iako ima CROBEX tedenciju pada tako je isto i bilo prije 2 godine palo 20%, sve do 9 mjeseca kada je sve otišlo preko 30%, neke dionice su rasle a neke padale
S time da prošle godine u rujnu nije bilo HT-a pa ne treba povlačiti paralele.
rekao je prije 2 godine
Sorry – prije 2 godine je bio IPO HT-a? [smiley1]
Sorry – prije 2 godine je bio IPO HT-a?
ne kužim