Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a i lako se vidi tko prodaje. na tehnici sve išlo po kupnji po 1, 2 4 … dionice. čim se pojavio “ozbiljniji” nalog od 15 kom na 10.000 više nitko ne prodaje – odmah postali hrabri.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

U tome i je caka. Najlikvidnije su i daleko najviše rasle (čast iznimkama). Dok i dalje imamo brdo drugih koje uopće nisu rasle, pa nema razloga ni da padnu

Hell is Empty and all the Devils are Here

analiza: ” ako će CROBEX na 4300 to je dobra vijest ”

Ma naravno, a fondovi će to mirno gledati i čekati kako bi doživjeli masovni stampedo ulagača iz fondova.

Što dodati? [smiley1]

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

CROBEX – 1.40 %

A Vi samo govorite neće to dolje, to je MAGMA, sad će gore, samo što nije ……………

Budite ozbiljni. Možda bude koji odbijanac, ali ide to još jako dolje. Ima da zubi škrguću.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

sve ovo zahvalite kosponu fitulicu i njegovim igrarijama, sad se on pametnjakovic sjetio prodavat magmu.[smiley1]

Kaže jedan čovjek: Slušaj sine, obriši sline, ne budi balav još si alav. Koji čovjek kaže nemam pojma. Kažu da nije više među nama.

nazalost ova mutikasa i blebetalo od apoksiomena je u pravu! samo ne sasvim 🙂 crobex ce dobrano korigirati prema nize, jer fundamentalnom pola dionica iz crobex-a ne vrijedi toliko pocevsi od kljucnih adris ericsson igh i ina….

MOLIM MODERATORA DA UPOZORI ANALITIČARA SA PRAVILIMA FORUMA.

Pa nisam valjda ja kriv što škrgućete zubima !!!

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

CROBEX – 1.40 % A Vi samo govorite neće to dolje, to je MAGMA, sad će gore, samo što nije …………… Budite ozbiljni. Možda bude koji odbijanac, ali ide to još jako dolje. Ima da zubi škrguću.

I još kad se to spoji sa HT-om..uuuuu prvo što će magma pasti i nakon toga ide dolje,hrvatski narod razočaran povlači novce,nudi paket HT-a za vreću krompira,dolaze izbori,pada HDZ,pobjednik SDP,uvodi porez na kapitalnu dobit……

Ovaj post pospremite jer će vas podsjećati na crni petak…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kaže jedan čovjek: Slušaj sine, obriši sline, ne budi balav još si alav. Koji čovjek kaže nemam pojma. Kažu da nije više među nama.

BORA ĐORĐEVIĆ

Izgleda da kolegu ne čitaju ovi šta su kupili ERNT.[smiley2]

Uzmi ti svog Boru za ruku i odvedi ga u Kroacija Rekords.

avax10: ” analiza: ” ako će CROBEX na 4300 to je dobra vijest ” Ma naravno, a fondovi će to mirno gledati i čekati kako bi doživjeli masovni stampedo ulagača iz fondova. ” Što dodati? [smiley1]

Nisam siguran baš u ovo. Fondovski gubici nisu niti približni onima na burzi. Čini mi se da su ovo fondovi smišljeno napravili i sada kontroliralno mic po mic spuštaju cijene na razine koje će njima odgovarati za ulaz.
Bacite malo oko na hrportfolio. Jako je šareno. Ne vidim nigdje isključivo crvenu boju. Nisam siguran da bih računao previše na potporu fondova u ovom trenutku.

New Report

Close