Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hmm da .. korekcija je tu , to je jasno ili bar stagnacija ..
ja bi volio da je stagnacija na razini crobex-a od 4800 ..
a ovaj današnji osjetniji pad se može usporditi s padom prije ipo-a ine gdje se crobex slično ponašao ; bio je na razini potpore 2-3 mjeseca, a nešto prije ipo-a značajno pao pa se relativno brzo vratio na razinu potpore …
nadam se da je i sad tako , jer je ipo magme u toku …

Hahaha, još jedan optimist, slušaj sinko čekaj ti CROBEX NA 4.500…………….i ne kupuj prije toga ništa. To ti je moj savjet. A ovima što me kritiziraju poručujem………….milosti ne tražim niti bih Vam je dao ( Rade Končar ).

Tko je slušao mene taj je fino u cashu i sad bira robu u diskontu. A sve samo pada li pada. Ali to još nije sve………………..

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Iako ne mogu tvrditi, ali složio bi se s onima koji misle da je ova ekipa koja ima puno postova a još uvijek je pod moderiranjem, u toj situaciji zbog problematike s više nickova.

točno, evo danas na jednoj temi čovjek razgovara sam sa sobom, uglavnom

Evo ga: Crobex na -1.23 %.

A da ste me slušali ne bi sada škrgutali zubima !!!!

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Evo ga: Crobex na -1.23 %.
A da ste me slušali ne bi sada škrgutali zubima !!!!

E da jesmo,ali nismo,evo ja padam li ga padam,još malo pa bankrot i još uz to i caklinu razvalio.[smiley3]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Crobex na -1.23 %. A da ste me slušali ne bi sada škrgutali zubima !!!!

Koga slušali, tebe? daj molim te, danas je zadnji dan tko želi kupiti cashom iz sadašnjih dionica dionice MAGME zato je takav pad i isti je bio prije IPO INE pogotovo zadnjih dana. Nastavio je kasnije padati ali ne velikom jačinom, a poslije samo je nebo bila granica.

Kakva MAGMA mislim. Budite ozbiljni. Ovo je počelo prije mjesec dana.

Mislim da ste me slušali, možda ste mogli proći bez škrguta zubi. Ovako ne znam što da Vam obećam. Ne znam, ali ovako mali promet i slabu kupnju nisam davno vidio na ovim prostorima.

Još ćete mi reći da i regija pada zbog MAGME. Kaj god.

milosti ne tražim niti bih Vam je dao ( Rade Končar ).

To nije rekao on nego jedan od “običnih” vojnika koji bijaše tamo s njim, a on je plakao i molio za milost. To je inače opće prihvaćena povijesna neistina. Ali što ćeš , nije to jedini slučaj . Herojske zasluge je trebao skupiti taj njegov anonimni vojnik, ali vrijeme je bilo takvo da bi bilo sramota da svi saznaju da je Rade bio obična kukavica. [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

ja sam poslušao apoksa i kupio gebis – sad škrgućem s njim sa strane i čuvam zube [smiley1]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

EU sva u zelenom. Mi po običaju malo kasnimo, tako da ćemo vjerojatno sutra započeti zeleni niz:

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Ignore: KressoM, delux

Kolega apoks?

Jel vi dokupljujete barem ili samo pišete?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Kolega apoks?

Jel vi dokupljujete barem ili samo pišete?

Jok brate, samo gledam. Kupovati ću kad crobex dođe na otprilike 4500-4300. Kakav bi ja bio kolega kad bih Vama govorio kupujte to su super cijene, kad mislim kao i mnogi da će to još dolje.

Ne bojte se!!!!

ako će CROBEX na 4300 to je dobra vijest

New Report

Close