Ozbolt_F:
”
Optimistima usprkos.[smiley1]
”
Ovo ti nije zagorski nikak. Krivi nick ??[smiley1]
Učil sam ja i hrvatski jezik u školi. Osim toga ja imam samo jedan nik, za razliku od tebe.[smiley1]
Dok vi zazivate korekcije, Eu i svijet se konstantno zelene :
Europa i bez snažnijih objava u plusu
4.7.2007 10:30:00 | Powered by poslovni.hr
Najava predsjednika Sjeverne Koreje Kim Jong Ila o skorom raspuštanju državnog nuklearnog programa je snažno djelovala na ulagače Južne Koreje čiji je dionički indeks Kospi skočio 1,7 posto na rekord. Smirivanje vojne napetosti za lokalna tržišta kapitala, a posebice za korejsko i kinesko, označava snažan srednjoročan pozitivan signal. Objavljivanje američke statistike o kapitalnim narudžbama koja je pokazala manji pad od očekivanja…
tony:
”
ja mislim da je korekcija pri kraju: povećavaju se prometi,
”
Kolega ne znam koju burzu pratiš i na kojem softveru, ali ja na mostiću ne vidim nikakva povećanja prometa, recimo jučer je bilo pišljivih 30.ak milijuna prometa , dan prije nešto više. Dakle još uvijek se smanjuju prometi.
[smiley10]
Tih 30-ak milijuna je bilo u ponedjeljak, a jučer – ako se dobro sjećam – višeod 50 milijuna.
Inače, program na kojemu gledam zove se MOSTich[smiley2]
Upozoravam cijenjene kolege da korekcija još uopće nije počela. A kad počne biti će kasno. Još je na vrijeme prodati dionice u kojima ste u velikom plusu.
Evo već se vidi na kupnji Janagfa moj nalog. A da sam prije deset dana napisao na kojoj cijeni ga čekam svi bi rekli da sam lud.
Pozdrav
Ja nisam vu kešu neg vu dionicama, al sem ja za razliku od vas kukavica ne bojim za svoj portfelj. Moj je čvrst kak kolac vu vinogradu.[smiley2]
Moj je pogodilo nevrijeme sa tučom i orkanskim vjetrom. Ne pomažu mi niti protugradne rakete. Kao da sam si složio portfelj po principu – što će najviše padati u korekciji. A kada pogledam omjere kupnje i prodaje na masu dionica lagano me lovi vrtoglavica.
evogaopet: ” tony: ” ja mislim da je korekcija pri kraju: povećavaju se prometi, ” Kolega ne znam koju burzu pratiš i na kojem softveru, ali ja na mostiću ne vidim nikakva povećanja prometa, recimo jučer je bilo pišljivih 30.ak milijuna prometa , dan prije nešto više. Dakle još uvijek se smanjuju prometi. [smiley10] ” Tih 30-ak milijuna je bilo u ponedjeljak, a jučer – ako se dobro sjećam – višeod 50 milijuna. Inače, program na kojemu gledam zove se MOSTich[smiley2]
Možda i bolje da su mali prometi. Jer ako se ovo zavrti pred kraj dana neće baš biti dobro.
Evo već minus – 0.41%. A Vi mislite da ćemo gore. Najavio sam škrgut zubi pa sad i sami vidite zašto. A tek kad dođu oni pravi minusi. ( spori paničari ) Što ćete onda govoriti ????
A zamisli kad nam se aktiviraju margin call-ovi,u tjedan dana ćemo pasti 50 %…blago onom tko je u kešu,a aja jadan,klizim li ga klizim….[smiley2]
Da malo razbijemo tremu evo pjesmice:
Kad naš brod tone, tone nek zvona zvooooneee, na jarbolima stojimo mi! Jedini problem je što meni već i na jarbolu namače noge!
apoksiomen: ” Evo već minus – 0.41%. A Vi mislite da ćemo gore. Najavio sam škrgut zubi pa sad i sami vidite zašto. A tek kad dođu oni pravi minusi. ( spori paničari ) Što ćete onda govoriti ???? ” A zamisli kad nam se aktiviraju margin call-ovi,u tjedan dana ćemo pasti 50 %…blago onom tko je u kešu,a aja jadan,klizim li ga klizim….[smiley2]
ma nek sve padne, ovo je ionako kruh bez motike[smiley1]
narode,< primite se lopate, postenog posla, a ne ovdje đabalebarit i ispravljat krive drine[smiley1]
svi koji govore da će se korekcija nastaviti su većinom u cashu, a svi koji su u dionicama govore da je korekciji ubrzo kraj, zato ova tema nema nikakva smisla [smiley1]
A zamisli kad nam se aktiviraju margin call-ovi,u tjedan dana ćemo pasti 50 %…
…..margin call + ipo magme = dobitna kombinacija za pad tržišta i za one koji se nalaze u Cash situaciji….