Kolege u kešu, dajte prestanite drukati više… Stvarno nema smisla
Ja sam isto taman pomislil da idemo UP, a kad ono ni prošlo ni dvajst minuta a već smo vu negativi. Optimistima usprkos.[smiley1]
Došlo do KOREKCIJE na Hrvatskom- mnogo nam je o tome govorio BUBAŠPARA na strani 7, na forumu :
Građevinari u Hrvata – Svjetski fenomen, ludilo ili jednostavno hrvatsko gospodarsko čudo.
Zanjimivo se je družiti na ovome forumu. U Sloveniji nimamo takoga foruma za sproštanje testoterona.
Neki ljudi na ovome forumu ljepo su napisali, da je korekcija dobra za stabilnost burznog trga na vaši zemlji.
Jedan link koji je brezplatan i kaže kaka če biti prognoza na svijetskima burzama i njihovim indeksa (S&P500, DAX, NIKKEI i ostali)- ZNAM NA ŽALOZ NEMA CROBEX-a.
Ja nisam vu kešu neg vu dionicama, al sem ja za razliku od vas kukavica ne bojim za svoj portfelj. Moj je čvrst kak kolac vu vinogradu.[smiley2]
Bože dragi, koliko mora pasti index i dionice da bi kolege prihvatili realnost.
Kad vi prihvatite realnost bit će kasno.
Ja drukam?!
Kao ja ću izazvat korekciju?!
[smiley2]
ja mislim da je korekcija pri kraju: povećavaju se prometi,
Kolega ne znam koju burzu pratiš i na kojem softveru, ali ja na mostiću ne vidim nikakva povećanja prometa, recimo jučer je bilo pišljivih 30.ak milijuna prometa , dan prije nešto više. Dakle još uvijek se smanjuju prometi.
[smiley10]
Za sve one koji su u, kako bi Amerikanci rekli, denial-u,
moram ponoviti da prava korekcija slijedi.
Evo to je reč čoveka koji je na mestu. Pa z avijona se vidi da tonemo kak sekira u bunar.
Na već smo vu negativi -0,40 posto.
Evo već minus – 0.41%. A Vi mislite da ćemo gore. Najavio sam škrgut zubi pa sad i sami vidite zašto. A tek kad dođu oni pravi minusi. ( spori paničari ) Što ćete onda govoriti ????
Što ćete onda govoriti ????
…..govoriće isto što i sad…tj. da nema korekcije…hehe !!!
Mislim da ovdje postoji i odgovarajući utjecaj ipo-a magme na ovu korekciju……!
Optimistima usprkos.[smiley1]
Ovo ti nije zagorski nikak. Krivi nick ??[smiley1]
Korekcija vam još nije pri kraju, samo je došlo do psihološke spodnje granice (oko 4.800), koja če pokazati nadaljevanje gibanja ovoga indeksa.
Ako pade pod 4.800 onda če padati još do 4.400. Što če se dogoditi vidjet čemo do konca ovoda tjedna.
A što se tiče gibanja indeksov u sledeče pola godine, prognozira se da čejo indeksi iti gore do 20-30%.
Ova dva poljetna meseca su dobre prilike za sve što želijo kupiti, a za one koji smo ulagali več prije, da ljepo počekamo na ljepše trenutke.
Ako Hrvati idete u EU, onda čejo vam dionice poluditi u visine koje ne možete ni sami misliti.
Lep primer ovoga što sam kazao dogodio se u Romuniji (ako vidite graf po 15.8.2006 vidite, da je naraslo za 50%).
http://www.kd-group.ro/index.php?t=eng
Možda nije pravi link, ali ljepo se vidi što sve vas čeka u blizni prihodnosti.
Priložnosti u životu ne mora da se planira nego da je zagrabite u pravom trenutku.
Što čete narjediti je sad na vama.
JEDNA MALA KOREKCIJA NE SMIJE DA VAS PREPLAŠI!!!!!
[smiley1]