sdp- i Jurčić, koliko sam vidio, propagiraju čisti povratak diktature proletarijata. Oporezivat će se ovo i ono, država će ponovno biti “levijatan”; a kao ni zadnji put neće ispraviti nijednu nepravdu iz privatizacije o čemu samo blebeću… Nažalost, ni hdz nije puno bolji, ali bar ljepše govore[smiley3]
apoksiomen:
” i Ožbolt F
Današnji danom opet će se čuti škrgut zubi ulagača zbog lagane korekcije. Dok dođe Ljubo ostati će samo kiselo grožđe. A ne zaboravimo da ovaj tjedan slijedi nastavak priče o Maestru pa će još neke dionice doći u fokus. Za Vas slabijih živaca mislim da je najbolje ugasiti kompjuter i otići na odmor. Evo ni Bubašpara se već duže ne javlja. Siguran znak da je vrijeme za odmor. Za njega se ne bojim jer je on u cash poziciji, ali kome ćete Vi prodati svoje ljubimce ako nema kupnje ????
”
A kak se idiotima sa više nickova stalno da jedno te isto kukurikati. Dosadni ste ko pokvarena gramofonska ploča.
Ak si mislil na mene, onda ti same moram reć da je idiot onaj kaj te navčil nekulturi.[smiley1]
vodoinst: ” apoksiomen: ” i Ožbolt F Današnji danom opet će se čuti škrgut zubi ulagača zbog lagane korekcije. Dok dođe Ljubo ostati će samo kiselo grožđe. A ne zaboravimo da ovaj tjedan slijedi nastavak priče o Maestru pa će još neke dionice doći u fokus. Za Vas slabijih živaca mislim da je najbolje ugasiti kompjuter i otići na odmor. Evo ni Bubašpara se već duže ne javlja. Siguran znak da je vrijeme za odmor. Za njega se ne bojim jer je on u cash poziciji, ali kome ćete Vi prodati svoje ljubimce ako nema kupnje ???? ” A kak se idiotima sa više nickova stalno da jedno te isto kukurikati. Dosadni ste ko pokvarena gramofonska ploča. ” Ak si mislil na mene, onda ti same moram reć da je idiot onaj kaj te navčil kulturi.[smiley1]
Pročitaj si još jednom koje gluposti melješ na forumu već mjesecima
Prosim fino moderatora da sankcionira ove bedastoće od vodoinstalatera.
apoksiomen:
” i Ožbolt F
Današnji danom opet će se čuti škrgut zubi ulagača zbog lagane korekcije. Dok dođe Ljubo ostati će samo kiselo grožđe. A ne zaboravimo da ovaj tjedan slijedi nastavak priče o Maestru pa će još neke dionice doći u fokus. Za Vas slabijih živaca mislim da je najbolje ugasiti kompjuter i otići na odmor. Evo ni Bubašpara se već duže ne javlja. Siguran znak da je vrijeme za odmor. Za njega se ne bojim jer je on u cash poziciji, ali kome ćete Vi prodati svoje ljubimce ako nema kupnje ????
”
A kak se idiotima sa više nickova stalno da jedno te isto kukurikati. Dosadni ste ko pokvarena gramofonska ploča.
Kakav nizak prag tolerancije prema drugačijem mišljenju???? Nadam se da će uvaženi moderator g.Vjeko upozoriti kolegu vodača na nekulturu u njegovom postu!!!!!! A i sankcije bi bile sasvim na mjestu!!!!
Prosim fino moderatora da sankcionira ove bedastoće od vodoinstalatera.
Slažem se, kao i svih 170 stranica na kojima se stalno ponavlja ista rečenica OVO JE KOREKCIJA
@vodoinst
Čuj plesnivec nadobudni, pišeš post na temi korekcija, o čem bi tio štel da se piše, o pohanim picekima?[smiley1]
A to kaj ti pada portfelj ni razlog da druge vrijeđaš, kaj ne? I meni istop pada, pa kaj onda. Pravi vulagač se nigdar ne brine ak mu malo padne.
[smiley1]
Čuj debil pišeš post na temi korekcija, o čem bi tio štel da se piše, o pohanim picekima?[smiley1]
Ti si još veći debil jer znaš samo ponavljati kao papiga samo tri riječi
Ozbolt_F:
”
Čuj debil pišeš post na temi korekcija, o čem bi tio štel da se piše, o pohanim picekima?[smiley1]
”
Ti si još veći debil jer znaš samo ponavljati kao papiga samo tri slova
nemojte se kolge vodač dati navlačiti na ovakve postove. kolegi je ovo 100ti nick, a vi pisete pod jednim. ako ste za, radije dodjite na kavu do grada [smiley1]
Samo ti vređaj, išel buš ti v rešt.
ja mislim da je korekcija pri kraju: povećavaju se prometi, nekako se usporava dosadašnji trend, bliže se kvartalni izvještaji… Izgleda da još puno ljudi vjeruje u ovo tržište (u rast), samo odmjeravaju najbolji trenutak za ponovni ulazak