Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bar će nestati onih koji kupe danas i prodaju kasnije isti dan par dionica da zarade za ćevape

Hell is Empty and all the Devils are Here

Bar će nestati onih koji kupe danas i prodaju kasnije isti dan par dionica da zarade za ćevape

a kaj fali takvima. neophodni su da bi trziste funkcioniralo i ima ih svugdje u svijetu. a mislim da ih i kod nas u zadnje vrijeme ima puno vise od pravih Investotra. ja se kladim da bi kod nas svi pravi investitori stali u Dinamov autobus[smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

mislim da će to doprinijeti stabilizaciji tržišta, ali čini mi se da taj porez neće saživjeti ubrzo, proći će još dosta vremena….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Niko da ne dojde do prijatel trejder drag. [smiley2] Kaj je to investitor?[smiley1]

Neznam što se toliko bojite SDP-a. Čitao sam puno članaka i gledao na tv o porezu na kapitalnu dobit. Vrlo raznolika su pravila, ovisi o specifičnosti zemlje. Kod nas je specifično to da smo plitko tržište i da to nikako nebi valjalo. Zatim nema poreza za investitore nego samo za špekulante i to dok su u pitanju veliki iznosi. Onda ni same stope nisu iste. Dakle ono što sam ja izvukao iz svega je to, da ako kupim određenu dionicu za nekih 500000 do milijun kuna i držim ju 6-12 mjeseci ne plaćam nikakav porez. Tko se neće s ovim složiti ili nezna ili namjerno navlači ljude da prodaju.
Pozdrav!

Dobro povedaš tenkiću, ja se tih esdepeovaca niš ne bojim, mi zagorci smo z njima navek bili u dobrim odnosima.[smiley1]

Današnji danom opet će se čuti škrgut zubi ulagača zbog lagane korekcije. Dok dođe Ljubo ostati će samo kiselo grožđe. A ne zaboravimo da ovaj tjedan slijedi nastavak priče o Maestru pa će još neke dionice doći u fokus.

Za Vas slabijih živaca mislim da je najbolje ugasiti kompjuter i otići na odmor.

Evo ni Bubašpara se već duže ne javlja. Siguran znak da je vrijeme za odmor. Za njega se ne bojim jer je on u cash poziciji, ali kome ćete Vi prodati svoje ljubimce ako nema kupnje ????

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

ma nitko se ne boji SDP-ovaca, ali zašto rizikovati sa njima…ja rađe idem na sigurno

Današnji danom opet će se čuti škrgut zubi ulagača zbog lagane korekcije. Dok dođe Ljubo ostati će samo kiselo grožđe. A ne zaboravimo da ovaj tjedan slijedi nastavak priče o Maestru pa će još neke dionice doći u fokus. Za Vas slabijih živaca mislim da je najbolje ugasiti kompjuter i otići na odmor. Evo ni Bubašpara se već duže ne javlja. Siguran znak da je vrijeme za odmor. Za njega se ne bojim jer je on u cash poziciji, ali kome ćete Vi prodati svoje ljubimce ako nema kupnje ????

Opet se ponavljaš, promijeni taktiku, ali i često spominjanje istih ljudi budi sumnju kako si sve to zapravo t…..

Neznam što se toliko bojite SDP-a. Čitao sam puno članaka i gledao na tv o porezu na kapitalnu dobit. Vrlo raznolika su pravila, ovisi o specifičnosti zemlje. Kod nas je specifično to da smo plitko tržište i da to nikako nebi valjalo. Zatim nema poreza za investitore nego samo za špekulante i to dok su u pitanju veliki iznosi. Onda ni same stope nisu iste. Dakle ono što sam ja izvukao iz svega je to, da ako kupim određenu dionicu za nekih 500000 do milijun kuna i držim ju 6-12 mjeseci ne plaćam nikakav porez. Tko se neće s ovim složiti ili nezna ili namjerno navlači ljude da prodaju. Pozdrav!

Najte biti Hlebinci. Radi se o eksperimentu koji je unaprijed osuđen na propast. Tko će ti razlučiti investitore od špekulanata? Jel postoji službena definicija što je tko? A i softver za nešto takvo neuka crvena stranka ne zna napraviti. Tko je gledao i slušao onog cirkusanta i ultrašpekulanta Jurčića jučer u Temi dana na TV Nova – zna o čemu pišem.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Mene se čini da je apoksi čist v redu. Jest da je malo naporan, ali ni ostali nisu ništ bolji kad počneju tupiti nekaj svoje.
Ja sam v dionicami i niš ne brinem, čak sam sad sretniji neg krajem svibnja, zakaj su nam cijene puno realnije neg kaj su bile vu tom trenu.
Ajd bok
[smiley2]

i Ožbolt F
Današnji danom opet će se čuti škrgut zubi ulagača zbog lagane korekcije. Dok dođe Ljubo ostati će samo kiselo grožđe. A ne zaboravimo da ovaj tjedan slijedi nastavak priče o Maestru pa će još neke dionice doći u fokus. Za Vas slabijih živaca mislim da je najbolje ugasiti kompjuter i otići na odmor. Evo ni Bubašpara se već duže ne javlja. Siguran znak da je vrijeme za odmor. Za njega se ne bojim jer je on u cash poziciji, ali kome ćete Vi prodati svoje ljubimce ako nema kupnje ????

A kak se idiotima sa više nickova stalno da jedno te isto kukurikati. Dosadni ste ko pokvarena gramofonska ploča.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close