Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dobro šta je ovo majku mu staru????? Sve veći promet a mi i dalje u minusu!!!!!!

A bombona SVE VIŠE I VIŠE!!!!!!

Dajte uvažene kolege ……. vi koji ne vjerujete u korekciju……… stavljajte se na KUPNJU!!!!!!!

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Pa dobro šta je ovo majku mu staru????? Sve veći promet a mi i dalje u minusu!!!!!!

Dajte uvažene kolege ……. vi koji ne vjerujete u korekciju……… stavljajte se na KUPNJU!!!!!!!

Vidite kolega da teskom artiljerijom tuku po kupnji. Zasto zaradit geler bezveze? Nek se veliki tuku, a mi mali cemo iskocit iz sume kad se dim razidje.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Mislim da je upravo ovo mjesto za ovaj naslov

Nakon izbora u Nigeriji pala cijena mačeta

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d3a5793a-14b6-4f3e-84dd-f94d4f62b65a

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

apoksiomen:

Vidite kolega da teskom artiljerijom tuku po kupnji. Zasto zaradit geler bezveze? Nek se veliki tuku, a mi mali cemo iskocit iz sume kad se dim razidje.

Hahahahahaa, bez gelera i bombaša samoubojica nema izlaska iz korekcije!!!!!

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Pa dobro šta je ovo majku mu staru????? Sve veći promet a mi i dalje u minusu!!!!!! A bombona SVE VIŠE I VIŠE!!!!!! Dajte uvažene kolege ……. vi koji ne vjerujete u korekciju……… stavljajte se na KUPNJU!!!!!!!

Ako nam zvijezde ne budu sklone ovo bi moglo potrajati duže nego se pretpostavljalo. A čini mi se da nam nisu baš najsklonije.

U 9. će biti priprema za HT što bi moglo biti znatno žešće od ovoga sada – ako uopće ima veze sa Magmom.

Onda će biti pitanje Ljubo ili Ivo. Neki su spominjali “crni ponedjeljak” a u našoj verziji to bi mogla biti pobjeda SDP-a na izborima i prvi dan na burzi nakon toga. Koma.

Neki su pisali prije mjesec i pol da bi korekcija mogla biti i 20 %. Malo po malo i bogami na većina dionica već je 10-20 %. Nisam vjerovao ali mislim da smo negdje pri dnu . Jel vrijeme za kupnju? Pitanje svih pitanja!

Neki su pisali prije mjesec i pol da bi korekcija mogla biti i 20 %. Malo po malo i bogami na većina dionica već je 10-20 %. Nisam vjerovao ali mislim da smo negdje pri dnu . Jel vrijeme za kupnju? Pitanje svih pitanja!

Mislim da nas to sve zanima. Brine me moj prethodni post ovdje a i kada pogledam Srbiju…..

Neki su
spominjali “crni ponedjeljak” a u našoj verziji to bi mogla biti
pobjeda SDP-a na izborima i prvi dan na burzi nakon toga. Koma.

Zasto? Neka mi to netko objasni molim

apoksiomen: ” Pa dobro šta je ovo majku mu staru????? Sve veći promet a mi i dalje u minusu!!!!!! A bombona SVE VIŠE I VIŠE!!!!!! Dajte uvažene kolege ……. vi koji ne vjerujete u korekciju……… stavljajte se na KUPNJU!!!!!!! ” Ako nam zvijezde ne budu sklone ovo bi moglo potrajati duže nego se pretpostavljalo. A čini mi se da nam nisu baš najsklonije. U 9. će biti priprema za HT što bi moglo biti znatno žešće od ovoga sada – ako uopće ima veze sa Magmom. Onda će biti pitanje Ljubo ili Ivo. Neki su spominjali “crni ponedjeljak” a u našoj verziji to bi mogla biti pobjeda SDP-a na izborima i prvi dan na burzi nakon toga. Koma.

Da, nije to daleko od mogućeg scenarija.
S tim da ja mislim da ulazak Magme nema nikakve veze s ovom korekcijom.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Da, nije to daleko od mogućeg scenarija.
S tim da ja mislim da ulazak Magme nema nikakve veze s ovom korekcijom.

Točno, fondovi ako imaju namjeru kupovati MAGMU imali u spremni cash, a investitora nema puno, tako da korekcija zbog MAGME je skoro pa nikakva.

U petak treba kupovati, tada je zadnji dan za izvući novce za Magmu..

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Ovo je tek početak višemjesečne korekcije. Škrgut zubi još će dugo kolati ovim forumom a bogami i burzom.

A tek kad Ljubo dođe, eto nas isti dan na -10%. Optimistično predviđam Crobex index na 4100 do kraja godine.

Ne bojte se. ( kupnje više skoro pa da i nema ) Bilo kako okrenuli sigurno ćete izgubiti. Ili novce ili živce.

P.S. Razmislite o obvezničkim fondovima.

New Report

Close