Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo vi drukajte.. Možda vaše padaju, moje ne… U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće

…..Kolega…..nadam se da pratimo istu burzu…!!??
…..Mi svi pratimo ovu koja se zove ZSE, a dotična je trenutno u korekciji……!!??

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Halo!!!! Gdje su sad oni što su govorili da neće korekcija????? Ma sunčaju se na moru a vas su uvjeravali da neće korekcija da oni mogu u cash poziciju!!!!! A vama sad od bombona trnu zubi!!!!! Samo vi njih slušajte i………..DOBRO VAM BITI NEĆE!!!!![smiley1]

Sta i ti zuris na more [smiley1]

two bad....milosh dead

Ma kakva korekcija s jadnih 15 milja prometa? Da je korekcija prašilo bi se na sve strane uz velike promete. Ovo je obična stagnacija uzrokovana ljetnim odmorima i izostankom nekih većih događaja na burzi. Sve je usporeno do puževe brzine i toliko dosadno da ću vjerojatno uskoro ugasiti comp. i odoh pametnije utući vrijeme.

Ignore: KressoM, delux

Joj pajdaš avax10 o čem ti pričaš? po čemu da tučeju ti kaj bi prodali miljone? pa sve skup da zbojiš naloge na kupnji ne skupil više od 50 do 100 miljonof! i kaj onda da rade kad nestane kupnje, svi na more ili kaj?

A ti misliš da fondovi prodaju tako da gledaju prvih 5 K/P i onda odlučuju da će nešto prodati? [smiley2] Kupnja bi se odmah pojavila da se pojave prave količine. Ovo sada prodaju mali jer čim burza ne raste svaki dan misle da je došao slom burze [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

Samo vi drukajte.. Možda vaše padaju, moje ne… U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće

A ti mauricije nemoj cendrati, kaj je tu je. Viš i sam da je korekcija, odi lepe na more ili dojdi k mene vu klet, kad se natočimo gemišta bu nam svejedno kakvo je stanje na placu, he,he.

A ti misliš da fondovi prodaju tako da gledaju prvih 5 K/P i onda odlučuju da će nešto prodati? [smiley2] Kupnja bi se odmah pojavila da se pojave prave količine. Ovo sada prodaju mali jer čim burza ne raste svaki dan misle da je došao slom burze [smiley1]

Ma imaš i ti falc. ponegda pravo, he,he nije da nemaš.[smiley1]

budd:

A ti mauricije nemoj cendrati, kaj je tu je. Viš i sam da je korekcija, odi lepe na more ili dojdi k mene vu klet, kad se natočimo gemišta bu nam svejedno kakvo je stanje na placu, he,he.

Da nisi pobrkao lončiće?

Hell is Empty and all the Devils are Here

kaj su fondovci dobili GO?
Il’ je MAGMA U pitanju?

prosječni birač će radije biti siromašan i imati siromašnog susjeda nego biti dobrostojeći i imati boljestojećeg susjeda. zavist je jači motiv od životnog standarda.

Misliš, prosječan hrvatski birač? [smiley2]

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

Samo vi drukajte.. Možda vaše padaju, moje ne… U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće …..Kolega…..nadam se da pratimo istu burzu…!!?? …..Mi svi pratimo ovu koja se zove ZSE, a dotična je trenutno u korekciji……!!??

evo opet glavnog paničara
[smiley13]
stari moj nemaš ti POJMA što je to korekcija !!!! [smiley16]

sve je lako kad si mlad :)

Da li se ova ‘pojava’ uz promet od mršavih 29 milja uopće može zvati korekcijom?

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

New Report

Close