Samo vi drukajte.. Možda vaše padaju, moje ne… U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće
…..Kolega…..nadam se da pratimo istu burzu…!!??
…..Mi svi pratimo ovu koja se zove ZSE, a dotična je trenutno u korekciji……!!??
Halo!!!! Gdje su sad oni što su govorili da neće korekcija????? Ma sunčaju se na moru a vas su uvjeravali da neće korekcija da oni mogu u cash poziciju!!!!! A vama sad od bombona trnu zubi!!!!! Samo vi njih slušajte i………..DOBRO VAM BITI NEĆE!!!!![smiley1]
Sta i ti zuris na more [smiley1]
Ma kakva korekcija s jadnih 15 milja prometa? Da je korekcija prašilo bi se na sve strane uz velike promete. Ovo je obična stagnacija uzrokovana ljetnim odmorima i izostankom nekih većih događaja na burzi. Sve je usporeno do puževe brzine i toliko dosadno da ću vjerojatno uskoro ugasiti comp. i odoh pametnije utući vrijeme.
Joj pajdaš avax10 o čem ti pričaš? po čemu da tučeju ti kaj bi prodali miljone? pa sve skup da zbojiš naloge na kupnji ne skupil više od 50 do 100 miljonof! i kaj onda da rade kad nestane kupnje, svi na more ili kaj?
A ti misliš da fondovi prodaju tako da gledaju prvih 5 K/P i onda odlučuju da će nešto prodati? [smiley2] Kupnja bi se odmah pojavila da se pojave prave količine. Ovo sada prodaju mali jer čim burza ne raste svaki dan misle da je došao slom burze [smiley1]
Samo vi drukajte.. Možda vaše padaju, moje ne… U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće
A ti mauricije nemoj cendrati, kaj je tu je. Viš i sam da je korekcija, odi lepe na more ili dojdi k mene vu klet, kad se natočimo gemišta bu nam svejedno kakvo je stanje na placu, he,he.
A ti misliš da fondovi prodaju tako da gledaju prvih 5 K/P i onda odlučuju da će nešto prodati? [smiley2] Kupnja bi se odmah pojavila da se pojave prave količine. Ovo sada prodaju mali jer čim burza ne raste svaki dan misle da je došao slom burze [smiley1]
Ma imaš i ti falc. ponegda pravo, he,he nije da nemaš.[smiley1]
budd:
”
”
A ti mauricije nemoj cendrati, kaj je tu je. Viš i sam da je korekcija, odi lepe na more ili dojdi k mene vu klet, kad se natočimo gemišta bu nam svejedno kakvo je stanje na placu, he,he.
Da nisi pobrkao lončiće?
prosječni birač će radije biti siromašan i imati siromašnog susjeda nego biti dobrostojeći i imati boljestojećeg susjeda. zavist je jači motiv od životnog standarda.
Misliš, prosječan hrvatski birač? [smiley2]
Samo vi drukajte.. Možda vaše padaju, moje ne… U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće …..Kolega…..nadam se da pratimo istu burzu…!!?? …..Mi svi pratimo ovu koja se zove ZSE, a dotična je trenutno u korekciji……!!??
evo opet glavnog paničara
[smiley13]
stari moj nemaš ti POJMA što je to korekcija !!!! [smiley16]