Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sonniboy: ” Na “otvorenome ” se izjasnio da misli oporezivat samo dohodak od špekulativnog kapitala , dok dohodak od investiranja na rok duži od godinu dana neće… ” 1. Ni njemu samom nije baš jasna razlika. Zato bi birokracija arbitrirala što jest a što nije špekulacija. U tu svrhu bi zaposlili tisuće novih čata da kontroliraju svaku transakciju. Njihove bi plaće pojele sav prihod od tih poreza ! 2. Strah od takvog “razvoja” sigurno već sad utiče na korekciju i oprez jer je svakom pametnom ulagaču jasno da bi ta polit-ekonomija bila veliko zlo.
[/quote
]Slažem se ! Uvoditi porez na trgovanje dionicama u trenutku kad 5-10% ljudi u Hrvatskoj posjeduje dionice , znači ne poznavati suštinu KAPITAL – ODNOSA i najveća je moguća LUDOST !

Ako demagogija pravednosti pobjedi na izborima to će opet tragično usporiti razvoj. Kako ja vjerujem da razvoj nekog područja determiniraju ljudi koji tu žive, dolazimo do spoznaje o ograničenosti…

samo da se nadovežem: iz istraživanja je poznato da ljudi prvenstveno postupaju na osnovi uspoređivana sebe s drugima, a manje na osnovi svojih vlastitih pravih interesa. drugim riječima, prosječni birač će radije biti siromašan i imati siromašnog susjeda nego biti dobrostojeći i imati boljestojećeg susjeda. zavist je jači motiv od životnog standarda. zato je u razvijenom svijetu dio političke kulture stranaka ne podilaziti takvim strastima i ne raspirivati ih. ali čini se da u hrvatskoj još nije tako.

Halo!!!! Gdje su sad oni što su govorili da neće korekcija????? Ma sunčaju se na moru a vas su uvjeravali da neće korekcija da oni mogu u cash poziciju!!!!!
A vama sad od bombona trnu zubi!!!!!
Samo vi njih slušajte i………..DOBRO VAM BITI NEĆE!!!!![smiley1]

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Gdje ti vidiš korekciju?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Gdje ti vidiš korekciju?

……moral ti je na visini nema kaj…..hehe…ali prava korekcija tek nadolazi u 8. i 9. mjesecu……nemoj širit neistine, ima ih tu i onih koji su se tek počeli bavit burzom…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Trend je tvoj frend [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Gdje ti vidiš korekciju?

Na burzi!!! A ti???

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Uz promet od 12 milja kn?? Smiješno

Kolega kaj ste prespavali lipanj?

…mislim da nam je kolega trenutno u fazi negiranja korekcije….počet će ju prihvačat oko 1.8. kad sve opadne za još 20 %….hehe….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

budd:

Probudila ga Al Quaida!!!!! A on mislio da tuku topovi iz prvog svjetskog rata.[smiley1]

Samo vi drukajte.. Možda vaše padaju, moje ne… U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće

New Report

Close