Još smo danas u plusu a od ponedjeljka opet cikla.
Ne znam tko je uopce i posumnjao da bi mogla pasti vlada. HDZ sa satelitima ima stabilnu vecinu (nazalost)
teško mi je to priznati, ali moram reći da sam shvatio da nije dobro da te poltika ne zanima…jer ona gospodo odrđuje i uređuje naše živote…pa iako je tako ja se još uvijek borim biti svoj i za svako pitanje imat svoje stajalište… pa tako gospodo zapitajte se samo koja vlada vam je dala eto uspješan IPO INE?
a koja će nam dati HT?a možda i HEP? … dobro….odgovor svi znamo…. a sad se zapitajmo koja je vlada prodala većinski paket hrvatskoga telekoma njemačkome a pri tome nije dala ugovor na uvid nego se skrivao u tajnosti ko da su građani ove zemlje koji su tu istu mrežu i izgradili nekakve ovce i debili… šta li… a to smo i ispali jer nas ti isti sada dobro deru monopolom ,sporim internetom, skupim tarifama i bezobrazno visokom pretplatom…
I tu bi stao jer se dalje gubi svaki smisao rasprave….. samo ponovno napominjem da politika utječe na svakoga od nas…izbjeći je ne možemo jer je dio naših malih života…
A politički aktivan nisam niti simpatiziram bilo koju stranku…
Alien:
”
Ne znam tko je uopce i posumnjao da bi mogla pasti vlada. HDZ sa satelitima ima stabilnu vecinu (nazalost)
”
quote=Alien]
teško mi je to priznati, ali moram reći da sam shvatio da nije dobro da te poltika ne zanima…
Ne vidim gdi sam to napisao da me politika ne zanima.
zadnji dan tjedna, zadnji dan mjeseca, zadnji dan polugodišta = idemo gore
Evo, bas me zanima koliko ce danasnji dan promijeniti crobex. No, sta kaze statistika, kako se ponasa trziste nakon zadnjeg dana polugodista?
Alien: ” Ne znam tko je uopce i posumnjao da bi mogla pasti vlada. HDZ sa satelitima ima stabilnu vecinu (nazalost) ” quote=Alien] teško mi je to priznati, ali moram reći da sam shvatio da nije dobro da te poltika ne zanima…jer ona gospodo odrđuje i uređuje naše živote…pa iako je tako ja se još uvijek borim biti svoj i za svako pitanje imat svoje stajalište… pa tako gospodo zapitajte se samo koja vlada vam je dala eto uspješan IPO INE? a koja će nam dati HT?a možda i HEP? … dobro….odgovor svi znamo…. a sad se zapitajmo koja je vlada prodala većinski paket hrvatskoga telekoma njemačkome a pri tome nije dala ugovor na uvid nego se skrivao u tajnosti ko da su građani ove zemlje koji su tu istu mrežu i izgradili nekakve ovce i debili… šta li… a to smo i ispali jer nas ti isti sada dobro deru monopolom ,sporim internetom, skupim tarifama i bezobrazno visokom pretplatom… I tu bi stao jer se dalje gubi svaki smisao rasprave….. samo ponovno napominjem da politika utječe na svakoga od nas…izbjeći je ne možemo jer je dio naših malih života… A politički aktivan nisam niti simpatiziram bilo koju stranku…
slažem se, nas investitora, mešetara, špekulanata sadašnjih i budućih politika i te kako mora zanimati…dolaskom crvenih kmera, odnosno nedaj bože sama pobjeda na izborima ruši burzu…drugi val slijedi izglasavanjem, odnosno primjenom zakona o porezu na kapitalnu dobit….mi postajemo ugrožena vrsta…u emisiji na VTV-u Jurčić čak bljezgarao i o ekstra porezu na porez za one koji prodaju u roku nekoliko dana, tjedana ili mjeseci, kao izvlače novce iz firme, a poznato je da proizvodni ciklus traje barem godinu dana veli Jurčić…nisam mogao vjerovati da to priča jedan profesor, koje izvlačenje novaca iz firme, jedan dioničar prodaje drugome i ništa više…firma svoje novce prikupi dokapitalizacijom i to je to…sve sami stručnjaci za burzu u SDP-u ko i ona Zgrebec koja tvrdi u emisiji Otvoreno da se nemože znati vlasnička struktura Sunčanog Hvara, odnosno da podaci nisu javni…dobro žena to i ne mora znati ali onda se ne dolazi pred milijun ljudi i priča gluposti…toliko o njihovoj kompetenciji što se tiče burze…puno sreće svima nama u slučaju ovog scenarija, trebat će nam
zadnji dan tjedna, zadnji dan mjeseca, zadnji dan polugodišta = idemo gore
Mani zadnji dan na poslu prije godisnjeg..
3 tjedna bez berze, dobro odvikavanje ce ovo biti…
Zasad nismo krenuli gore iako ce se sve raditi u zadnjih 1 minutu..
Sonniboy: ” Alien: ” Ne znam tko je uopce i posumnjao da bi mogla pasti vlada. HDZ sa satelitima ima stabilnu vecinu (nazalost) ” quote=Alien] teško mi je to priznati, ali moram reći da sam shvatio da nije dobro da te poltika ne zanima… ” Ne vidim gdi sam to napisao da me politika ne zanima.
oprosti, krivo sam se odrazio… nisam mislio tebe citirat… eto ispalo je tako, pomalo nespretno.
Sve što msam napisao odnosi se na mene samoga.
Vaš link
Pa, mislim nakon ovog bi se trebali dignuti.
Američki Fed je objavio odluku o tome da neće dizati kamatne stope, Amerika je konačno u zelenom,
Europa u zelenom, regija u zelenom, čak i Australija koja je u komi od elementarnih nepogoda je u zelenom,
jedino smo mi u crvenom.
Nemreš bolivit[smiley5]
“Kasnimo” kad su dobre vijesti i to odmah svi vidimo, ali ne marimo kad je vani loše, a nama ide. Eh… [smiley11]
teško mi je to priznati, ali moram reći da sam shvatio da nije dobro da te poltika ne zanima…jer ona gospodo odrđuje i uređuje naše živote…pa iako je tako ja se još uvijek borim biti svoj i za svako pitanje imat svoje stajalište… pa tako gospodo zapitajte se samo koja vlada vam je dala eto uspješan IPO INE?
a koja će nam dati HT?a možda i HEP? … dobro….odgovor svi znamo…. a sad se zapitajmo koja je vlada prodala većinski paket hrvatskoga telekoma njemačkome a pri tome nije dala ugovor na uvid nego se skrivao u tajnosti ko da su građani ove zemlje koji su tu istu mrežu i izgradili nekakve ovce i debili… šta li… a to smo i ispali jer nas ti isti sada dobro deru monopolom ,sporim internetom, skupim tarifama i bezobrazno visokom pretplatom…
I tu bi stao jer se dalje gubi svaki smisao rasprave….. samo ponovno napominjem da politika utječe na svakoga od nas…izbjeći je ne možemo jer je dio naših malih života…
A politički aktivan nisam niti simpatiziram bilo koju stranku…
A čije su vlade onakvom pretvorbom i privatizacijom skoro uništile godpodarstvo? Ma, dajte ljudi, da se Linića i Čačića (koji su daleko od poštenjačina) ili bilo koga drugog ostavi sljedećih 20 godina na vlasti odriješenih ruku ne bi mogli toliko unazaditi Hrvatsku koliko su to činile HDZ-ove vlade 90-ih godina. Da ništa drugo nisu loše napravile osim cirkusa sa sanacijama i prodajom bankarskog sustava bilo bi dovoljno. U Kutle, Rajiće, Guciće i ostale zvijezde i afere da ne ulazimo…