nije bas sve tako crno. u Americi se fino zazelenilo
Ne trčati pred rudo.
Nije sve crno moj Sasko, ali je crveno
nemoj ti meni trčat pred rudo i pravit se pametan . ti podaci koje si stavio nisu točni. provjeri s kojim je to datumom…
ono kaj sam ja stavio je završno stanje, a tko ne vjeruje nek provjeri sam… sve je ZELENO. barem u Americi
http://stooq.com/notowania/index.html?data=20070627&kat=i5&show=2&wtr=1&chart_=1&typ_=l&sort=
Ja sam samo zauzeo poziciju u kojoj se osjećam spokojno.
Mislim da će slijedeći tjedan biti pokazatelj.
Pošto sam ja ziheraš danas sam dobro prodao na odbijancu i ušao u cash.
A da će biti jeftinijih stvari, bez obzira na to bilo korekcije ili ne, biti će.
Ni meni nije jasno sta se ljudi toliko grizu oko korekcije. AKo ti je skupo, izadji. Pa necu sad ulagat jer je crveno ili zeleno. Dionica uvijek ima. Jos malo ce HT, regija… U krajnjem slucaju banka (vec daju 8%).
ententinis: ” Ne trčati pred rudo. Nije sve crno moj Sasko, ali je crveno ” nemoj ti meni trčat pred rudo i pravit se pametan . ti podaci koje si stavio nisu točni. provjeri s kojim je to datumom… ono kaj sam ja stavio je završno stanje, a tko ne vjeruje nek provjeri sam… sve je ZELENO. barem u Americi …
Kolege, oba dvoijca ste u pravu [smiley1]. ententinis je postao stanje “pre trade”-a (iliti futures), koji su u minusu. Burza je zatvorila u plusu. Da je pre-trade vidi se jer je satic na slici zut. Inace je bijeli.
Da, sad sam tek uočio oznaku pre-trade cijene.
Moje isprike.
Inače što kažete na ovoVaš link
Da, sad sam tek uočio oznaku pre-trade cijene.
Moje isprike
Ma jel moguće da se ispričavaš?
Obično tuđe pogreške i komentare pljuješ uzduž i poprijeko, pa makar i ne bio u pravu.
Daj se pospi pepelom malo jače, zaslužio si.
Stvarno ne znam gdje sam ja to nekog pljuvao, osim što sam popljuvao tvoju ideju o tome na koji način bi trebao funkcionirati ovaj forum.
Nisam mislio da ćeš to shvatiti tako osobno
Pa nisam ja tako uvredljiv, ali sve ima svoje mjere kad se raspravljamo. Raspravljam se i ja sto puta, ali neke manire ponašanja i kulture se ne treba zaboravit. Sve ima svoje granice.
Što se tiče nas dvojice, sve u redu. Bilo – prošlo. Idemo dalje…
već si to jednom postao [smiley1]. ja kazem WELCOME TO ZABA. u petak stizu nove dionice. [smiley2][smiley2]
Ako mislis na to da odlazi Tilly iz Tele2, a dolazi Granlund, nemam neko misljenje. [smiley2]
Pretpostavljam da mislis na bijeg fondova van onda to znamo, vec smo razglabali na nekoj temi o tome. Nista neocekivano s obzirom na sadasnje stanje na trzistu (cijene/fundamenti).