ricardo : i mala korekcija je korekcija. Osim toga, pad je malo veći od 4%, a i nije baš sigurno da je još sve gotovo
tocno, nije jos ni pocelo!
Nedaj bože da ti je promnoza točna, mislim da si u krivu.
Gdje su optimisti.
Čini mi se da je mnogima korekcija čim ne raste iz dana u dan.
Čini mi se da je mnogima korekcija čim ne raste iz dana u dan.
Nije ništa otišlo u blokadu to i meni miriše na korekciju…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Mislim da kod nas ne moze biti neke OŠTRE korekcije (zbog stabilne ekonomske situacije oko poz nule + masu casha na trzistu) koje se svi boje ali moze biti dugotrajnog mrcvarenja i laganog klizanja na dolje sa rijetkim iznimkama. Dionica koje ce pokazivati bolje periodicke izvjestaje i povoljne poslovne vijesti.
…. ali moze biti dugotrajnog mrcvarenja i laganog klizanja na dolje
sa rijetkim iznimkama. Dionica koje ce pokazivati bolje periodicke
izvjestaje i povoljne poslovne vijesti.
To ti je normalno stanje tržišta.
Crobex je po svom sastavu djelomično paradoksalan, jer su neki kriteriji besmisleni.
Ovakav Crobex ne prikazuje stvarno stanje tržišta, ali kao index djeluje i na cijene ostalih neindeksiranih dionica.
Pa tako brojne dobre dionice, kvalitetnije od 90% indeksiranih, klize i rastu nevezano za svoje poslovanje.
Vaš link
Ovo je današnje stanje.
Vidjet ćemo u četvrtak.
Ja sam u cashu
Pošto si u kešu želiš da sve padne reci otvoreno nemoj se sramit.
Ja sam samo zauzeo poziciju u kojoj se osjećam spokojno.
Mislim da će slijedeći tjedan biti pokazatelj.
Pošto sam ja ziheraš danas sam dobro prodao na odbijancu i ušao u cash.
A da će biti jeftinijih stvari, bez obzira na to bilo korekcije ili ne, biti će.
Slažem se uvijek će biti podcijenjenih dionica ako ne kod nas onda u regiji.
ovo sve što se događa unazad par tjedana je samo prividna korekcija… samo je došlo vrijeme kad je trebalo više keša. sjetimo se samo koliko stotina milijuna je prošlo na IPKK, pa je otprilike u isto vrijeme bila ZABA sa izdanjem dodatnih dionica za koje je također trebalo dosta keša. prema tome, sve je jasno, i manji i srednji i veći ulagači su prodavali i ulazili u keš poziciju, logično je da se cijena malo korigirala…