Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sonniboy:

Čito sam neki dan kak su na burzi istraživali pa pustili čimpanzu da izabere portfelj… rezultat….očekivan… jadnik majmun se još za života obogatio.[smiley2]

A ni konobarica nije lose prosla:

http://articles.moneycentral.msn.com/Investing/Extra/IsWaitressAStockGuru.aspx?GT1=10119

Samo ne znam kako će to nama pomoći, nit smo majnuni nit konobarice.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like slow drive down along dirt road - that's how I like it.

Idemo li danas UP? Da čujem cijenjena mišljenja. Je li gotova korekcija?

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like slow drive down along dirt road - that's how I like it.

ne

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

Ja se nadam da je gotova konacno

Nije, ovo je samo lijepi odbijanac kojeg ćemo iskoristiti da još malo podebljamo cash.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

U petak je sigurno UP. Pogledajte zadnjih par godina trgovanje kod nas ili vani na zadnji dan lipnja.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

U petak je sigurno UP. Pogledajte zadnjih par godina trgovanje kod nas ili vani na zadnji dan lipnja.

točno, barem zbog toga što fondovi daju polugodišnje izvješće…

zanima me o kakvoj vi korekciji pricate, ovih 4% sto je market pao sa 5000 na 4800. to nije nista.
korekcija je kad market padne na 4100, oko 20% a ne 3-4 %

zanima me o kakvoj vi korekciji pricate, ovih 4% sto je market pao sa 5000 na 4800. to nije nista.

i mala korekcija je korekcija. Osim toga, pad je malo veći od 4%, a i nije baš sigurno da je još sve gotovo

ricardo:

i mala korekcija je korekcija. Osim toga, pad je malo veći od 4%, a i nije baš sigurno da je još sve gotovo

Misliš da bi ovo mogao biti predah pred nastavak korekcije?

Ne bih ja da sam na vašem mjestu baš bio tako siguran da je korekcija gotova. Za mene je ona gotova tek kad se vratimo crobex na 5.200.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

ricardo:
” zanima me o kakvoj vi korekciji pricate, ovih 4% sto je market pao sa 5000 na 4800. to nije nista.
korekcija je kad market padne na 4100, oko 20% a ne 3-4 %”

tocno, nije jos ni pocelo!

New Report

Close