Sonniboy:
”
…
Čito sam neki dan kak su na burzi istraživali pa pustili čimpanzu da izabere portfelj… rezultat….očekivan… jadnik majmun se još za života obogatio.[smiley2]
”
A ni konobarica nije lose prosla:
http://articles.moneycentral.msn.com/Investing/Extra/IsWaitressAStockGuru.aspx?GT1=10119
Samo ne znam kako će to nama pomoći, nit smo majnuni nit konobarice.
Idemo li danas UP? Da čujem cijenjena mišljenja. Je li gotova korekcija?
Ja se nadam da je gotova konacno
Nije, ovo je samo lijepi odbijanac kojeg ćemo iskoristiti da još malo podebljamo cash.
U petak je sigurno UP. Pogledajte zadnjih par godina trgovanje kod nas ili vani na zadnji dan lipnja.
U petak je sigurno UP. Pogledajte zadnjih par godina trgovanje kod nas ili vani na zadnji dan lipnja.
točno, barem zbog toga što fondovi daju polugodišnje izvješće…
zanima me o kakvoj vi korekciji pricate, ovih 4% sto je market pao sa 5000 na 4800. to nije nista.
korekcija je kad market padne na 4100, oko 20% a ne 3-4 %
zanima me o kakvoj vi korekciji pricate, ovih 4% sto je market pao sa 5000 na 4800. to nije nista.
i mala korekcija je korekcija. Osim toga, pad je malo veći od 4%, a i nije baš sigurno da je još sve gotovo
ricardo:
”
”
i mala korekcija je korekcija. Osim toga, pad je malo veći od 4%, a i nije baš sigurno da je još sve gotovo
Misliš da bi ovo mogao biti predah pred nastavak korekcije?
Ne bih ja da sam na vašem mjestu baš bio tako siguran da je korekcija gotova. Za mene je ona gotova tek kad se vratimo crobex na 5.200.
ricardo:
” zanima me o kakvoj vi korekciji pricate, ovih 4% sto je market pao sa 5000 na 4800. to nije nista.
korekcija je kad market padne na 4100, oko 20% a ne 3-4 %”
tocno, nije jos ni pocelo!