Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim CROR vam je zapeo. Za vašu info, CROR daje dividendu i to pravu, a ne znam da ju ikad dala TNSA. Da ima više slobodnih dionica, ne bi ona pala, već nasuprot rasla. No, to je priča za neki drugi milenij.

Normalno da ne znas, kako bi i znao kad 99 posto vremena trosis na prepucavanja po forumima

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Slade se ljudi, neka neka, tko ne zarađuje treba živjeti od slađenja i tuđih nevolja to je bar jasno, barem možete mirno spavati. Laku noć!

budd:

Nije to lupetanje. Na 10 kn je fenomenalan jasno. Ali po cijenama po kojiima je išao, svakom razumnom je sve bilo jasno

A šta se taj razumni rodio s CRORovim izvještajima u glavi? Ako ne znaš bar osnovne pokazatelje (BVPS i EPS) kako onda možeš znat koliko vrijedi?

Ajde ti meni čisto iz razuma, bez analize reci koliko bi dao npr za dionicu VIPneta? Tifona? Gavrilovića? Atlantica? A bez da znaš išta o njima jer ti ne treba analiza… Ne možeš reć ništa.

Htio sam reći da nije potrebno raditi detaljnu analizu, ako se zna segment tržišta, perspektiva prihoda i djelatnosti, te BV (koji sam znao i prije) za ovaj specifični slučaj. Pa uzeti kalkulator u ruke i pomnožiti 200 s brojem dionica… meni je sve bilo jasno…

Hell is Empty and all the Devils are Here

Normalno da ne znas, kako bi i znao kad 99 posto vremena trosis na prepucavanja po forumima

Jesam te, neka neka, znao sam gdje gađam. [smiley2]

Svatko je mogao kupiti te dionice na drazbi, pa tako i ti beholder…. Situacija je u posljednje vrijeme bila drugacija i mutna jedino sa AMDN jer je tu blok transakciju mogo provuc samo onaj tko je imao milijune prava… no siguran sam da ce i to doci na listu za odstrel…

pa da mi poslje zapale auto ili polome noge… hvala, ali ne hvala

Htio sam reći da nije potrebno raditi detaljnu analizu, ako se zna segment tržišta, perspektiva prihoda i djelatnosti, te BV (koji sam znao i prije) za ovaj specifični slučaj. Pa uzeti kalkulator u ruke i pomnožiti 200 s brojem dionica… meni je sve bilo jasno…

Ok, onda reci “nije potrebna detaljna analiza”. Ali i ovo što si napravio je analiza, znači da si ju ipak napravio i to je u redu jer bez toga donosit paušalne ocjene nema smisla.

Kolega vjerujte da je i ta površna analiza nešto što 90% investitora kod nas nije nikad napravilo.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

budd:

Ok, onda reci “nije potrebna detaljna analiza”. Ali i ovo što si napravio je analiza, znači da si ju ipak napravio i to je u redu jer bez toga donosit paušalne ocjene nema smisla.

Kolega vjerujte da je i ta površna analiza nešto što 90% investitora kod nas nije nikad napravilo.

Drago mi je da se razumijemo. Također vjerujem da mnogi ne rade ni to (reko mi tetak kupuj, ja kupio sindrom)

Hell is Empty and all the Devils are Here

Svatko je mogao kupiti te dionice na drazbi, pa tako i ti beholder…. Situacija je u posljednje vrijeme bila drugacija i mutna jedino sa AMDN jer je tu blok transakciju mogo provuc samo onaj tko je imao milijune prava… no siguran sam da ce i to doci na listu za odstrel…

kolega ne dirajte u osinje gnijezdo,u apartmanima vlada veliki stršljen!!!!!!!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Puno mladih burzovnih gurua nestat će kad neka mlada burza doživi slom

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1da0ec8c-ca53-4c99-9b10-939f50cbff67

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Puno mladih burzovnih gurua nestat će kad neka mlada burza doživi slom http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1da0ec8c-ca53-4c99-9b10-939f50cbff67

Dobra vijest je što Turković Zagrebačku burzu ne smatra egzotičnom burzom, iako obrazloženje za to mišljenje ostavlja za neku drugu od svojih tjednih kolumni.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

U pravu si uvaženi kolega, možda sam ovu vijest trebao postati na podforum Regija?

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Osobno znam Zlatka i nikad ne bi ZSE definirao ko egzoticnu…[smiley2]

New Report

Close