Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bojim se da bi tu još puuuno perja moglo letjeti…prićao sam već o tome na legendarnoj temi CROR…sve je tu jasno, na dražbama su kupovali udjele po 15-20% tržišne cijene ili nominale, a onda bi ih par mjeseci poslje plasirali nama na burzi uz debele premije…ista je prića bila sa CROR-om…kupili dionice po 100-200 kn, a tu ih zdilali po 400…tada sam vikao da je to slućaj za HANFU…sada mjenjam mišljenje to je slućaj za USKOK…

Ne sjecam se da vam je itko prislonio pistolj na celo i prisilio vas, u naletu pohlepe, da kupite to govno od dionice

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

beholder:

bojim se da bi tu još puuuno perja moglo letjeti…prićao sam već o tome na legendarnoj temi CROR…sve je tu jasno, na dražbama su kupovali udjele po 15-20% tržišne cijene ili nominale, a onda bi ih par mjeseci poslje plasirali nama na burzi uz debele premije…ista je prića bila sa CROR-om…kupili dionice po 100-200 kn, a tu ih zdilali po 400…tada sam vikao da je to slućaj za HANFU…sada mjenjam mišljenje to je slućaj za USKOK…

Ne sjecam se da vam je itko prislonio pistolj na celo i prisilio vas, u naletu pohlepe, da kupite to govno od dionice

Tako je. To je smeće od dionice, to se zna i bez ikakve analize. Čisti zdravi razum

Hell is Empty and all the Devils are Here

Tako je. To je smeće od dionice, to se zna i bez ikakve analize. Čisti zdravi razum

??

Kolega nemojte lupetat bezveze. Sve ovisi o cijeni. Na 10 kn po dionici CROR je fenomenalan. Na 400 kn je katastrofa. Sve ima svoju cijenu. Ali zdrav razum bez analize ne može ništa reći.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Na CRORU se igrala igra tko zadnji magarac,izgleda da ima dosta magaraca….
Više opreza kolege i na Jadranskom je bila igra no tu nema brige kvalitetna dionica i ona će krenuti.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Najdraze mi je vidjeti ekipu koja kuka jer su u zelji da zajebu druge zajebali sami sebe… ‘gospodo’ pojeli ste govno i bolje bi vam bilo da na tome nesto naucite nego da trazite pomoc koju ni po kojim mjerilima ne zavredjujete

Ja sam osobno za to da se svakog sitnog spekulanta koji na burzu gleda ko na kladionu opici po dzepu do mjere da odustane od trgovanja, a cini se da konacno to vrijeme i dolazi

Nije to lupetanje. Na 10 kn je fenomenalan jasno. Ali po cijenama po kojiima je išao, svakom razumnom je sve bilo jasno

Hell is Empty and all the Devils are Here

ja nisam kupovao i savjetovao sam ljudima dan uoči izlistavanja da ne kupuju…ali džaba ti sve kad je ljudima u očima $ pa niš drugo ne vide…ali bez obzira na pohlepu opet je tu u pitanju mutna igra…jer ako nešto postigne cijenu na burzi od 200, zašto se tamo negdje u mraku dva mjeseca prije to isto prodaje po 100 ali odabranom krugu ljudi?? sve što mi je u fokusu, bez obzira imao ja to u portfelju ili ne, ja to komentiram, na taj način razmišljam, a ponekad dobijem i koju korisnu informaciju ( i puno beskorisnih, tipa to mora ići gore…zato što…zato što…PA ZATO ŠTO MORA!)

($)-($)
….. L
,……….,

Svatko je mogao kupiti te dionice na drazbi, pa tako i ti beholder…. Situacija je u posljednje vrijeme bila drugacija i mutna jedino sa AMDN jer je tu blok transakciju mogo provuc samo onaj tko je imao milijune prava… no siguran sam da ce i to doci na listu za odstrel…

Vidim CROR vam je zapeo. Za vašu info, CROR daje dividendu i to pravu, a ne znam da ju ikad dala TNSA. Da ima više slobodnih dionica, ne bi ona pala, već nasuprot rasla. No, to je priča za neki drugi milenij.

Nije to lupetanje. Na 10 kn je fenomenalan jasno. Ali po cijenama po kojiima je išao, svakom razumnom je sve bilo jasno

A šta se taj razumni rodio s CRORovim izvještajima u glavi? Ako ne znaš bar osnovne pokazatelje (BVPS i EPS) kako onda možeš znat koliko vrijedi?

Ajde ti meni čisto iz razuma, bez analize reci koliko bi dao npr za dionicu VIPneta? Tifona? Gavrilovića? Atlantica? A bez da znaš išta o njima jer ti ne treba analiza… Ne možeš reć ništa.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

uu evo vec skoro 2 milje prometa na crobexu…. [smiley2]
Mislim da se mozemo u miru ic pakirat za more.
A u utorak bi moglo jako zanimljivo i zeleno nadajmo se, a hfp akcija nakon kratkorocnih šokova mora donijet pozitivne stvari!

Na CRORU se igrala igra tko zadnji magarac,izgleda da ima dosta magaraca….
Više opreza kolege i na Jadranskom je bila igra no tu nema brige kvalitetna dionica i ona će krenuti.

A i na IPKK će ispušiti, nema pomoći pohlepnima. No nije tragedija, sve će to korekcija uspješno izliječiti.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

New Report

Close