Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo da je veselo![smiley2]
Treba pozitivne energije i ovako i onako![smiley2]

Kronikus-Tonex bilo bi idealno ime.

znači za sad imamo tonex, cronex, uskororastex………..dalje? [smiley11]

Kronikus-Tonex bilo bi idealno ime.

Nekaj tone a nekaj se i diže. Recimo Janaf, Lavčević, Transadrija. A nekaj i tone, al znaš kak se veli svako zlo za neko dobro.

Meni je deset posto dosta, ne treba mi više. Ja već imam tri obroka dnevno.

Samo da nebu serex![smiley2]

Evo kaj vuče u glib, ova tri tenora. Još ak propevaju ………………………

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,6,20,nacionalna_sigurnost,79215.jl

Meni je deset posto dosta, ne treba mi više. Ja već imam tri obroka dnevno.

pa već su spomenuli solaris, živogošće, hotele omišalj i tko zna što sve neće spomenuti…a tek je počelo…

Ići će to tako gore, dolje kroz ljeto i Crobex će se održati negdje na ovoj razini. Za trejdere dobro, za početnike koji će se plašiti i prodavati loše a za mene koji nisam ni jedno ni drugo najbolje da se maknem i odmaram iduća 2 mjeseca i nadati se da mi koja dionica odradi koja zasada nije. Pozdrav!

pa već su spomenuli solaris, živogošće, hotele omišalj i tko zna što sve neće spomenuti…a tek je počelo…

Svašta će se još spomenut.Ovo sa HFP je Idealna priliika za kokošare da sruše cijenu i jeftino pokupe od paničara.Da sam vlasnik novina ovih dana kupio bih pola Hrvatskih firmi za bagatelu.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Bravo Marinko čista petica kokošari stalno rade paniku a tržište krenulo gore up up.

Evo još malo kokošjih vijesti za piliće male

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/957626/index.do

tek je počelo……………………….

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Tlm, Petrokemija, Jadroplov, Hoteli Omišalj, tri brokerske kuće su pod istragom, istražuje se poslovanje bivše Vse i trgovina pravima, dražbe, itd,itd.
Izgleda da će mnogima trnuti zubi od kiselog grožđa? A ni nama se ne piše ništa dobro. Tek je počelo. a vi samo slušajte ove kozmetičare koji vam uljepšavaju stvari.
Samo ne znam kako će vam to odgađanje suočenja sa istinom pomoći? Bojim se nikako.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

New Report

Close