apoksiomen:
”
A jeste li vi vidjeli da smo otišli u korekciju. To vam je izgleda promaklo? A pljuvali ste po struci koja je upozoravala na precijenjenost cijena na našem tržištu.
Šta ćemo sad?
A pitate se zašto nema prometa? Pa nema ga jer svi misle da su cijene još uvijek previsoke. Zato ga nema.
”
Kako na kojoj dionici kolega, negdje su i dalje preniske
Neki misle da su cijene preniske pa neće prodati, zašto bi bilo baš po vašem![smiley2]
Ma šalim se malo. Jasno da smo u banani, samo je ne treba još dozivati
Sigurno je korekcija došla zbog mog dozivanja, ajte molim vas. Vidjeti ćete vi prometa kad ovi što imaju precijenjene dionice shvate što imaju u rukama.
budd:
”
”
Sigurno je korekcija došla zbog mog dozivanja, ajte molim vas. Vidjeti ćete vi prometa kad ovi što imaju precijenjene dionice shvate što imaju u rukama.
To je njihov problem. Mene ni najstrašnija korekcija ne brine
apoksiomen:
”
budd:
”
”
”
To je njihov problem. Mene ni najstrašnija korekcija ne brine
Kako bi vas i mogla korekcija prestrašiti kolega budd, pa vi imate Ptkm u portfelju.
ova korekcija ima i dobrih strana…
meni odgovara da potraje još nekoliko da pripremim još love u cashu
Hoćete da vam kaže tko je aproks….?
Ajde reci sigurno ćeš pogriješti kao i kod odabira dionica?
Cijene europskih dionica danas prijepodne zabilježile su nove najviše razine u posljednjih šest i pol godina.
A mi se kilavimo ovdje…[smiley15]
Evo nas trenutno na minus 1,75%.
Cijene europskih dionica danas prijepodne zabilježile su nove najviše razine u posljednjih šest i pol godina. A mi se kilavimo ovdje…[smiley15]
Promotrite malo bolje. Ja ne bi želio pročitati kod nas ovakvu vijest za nekih 7 godina