Pa mi koji smo u cashu ga sigurno nećemo sada ulupati u dionice, a ljudi će htjeti prodati.
Ne bojte se ima ih jako puno koji vide da idemo dole te će prodavati sigurno.
Preveliki pritisak iz USA i EU da neće biti pada stoga, ovaj tjedan će se kuhat a po meni slijedeći tarampana.
ti samo pazi da opet ne prodas viro na dnu na 800 kn..sjecas se kako si se hvalio, kako si dobrooo prodao?? od kad si na forumu pišeš o crnilu, sazivao si ljubu, pa budi iskren pa reci od 6 mjeseca koliko si puta usao i prodao s gubitkom??? jedan je razlog, ne prepoznaješ promjenu trenda na vrijeme u ova kako ti voliš reci "turbolentna vremena" [lol]
ti samo pazi da opet ne prodas viro na dnu na 800 kn..sjecas se kako si se hvalio, kako si dobrooo prodao?? od kad si na forumu pišeš o crnilu, sazivao si ljubu, pa budi iskren pa reci od 6 mjeseca koliko si puta usao i prodao s gubitkom??? jedan je razlog, ne prepoznaješ promjenu trenda na vrijeme u ova kako ti voliš reci "turbolentna vremena" [lol]
Knele, nije ti to bitno gdje je ko izašao, nego kakva je situacija u svijetu.
Evo meni nitko ne vjeruje da se MACD prekrižio iza Nove godine i ja sam tad izašao, nazad ušao na 4500 pa se zeznuo, i opet izašao na 4200.
Na nuli sam kad gledam unatrag godinu dana. Nemam margina.
Ne vidim zašto moje zagovaranje korekcije ima veze sa velikim minusom u portfelju. Ako ja to vidim, ja to kažem.
slabo si radio ako si na 0 u zadnjih godinu dana, ja sam 50 % u plusu s tim da 90% portfelja nisam taknuo, al dobro!
bitno je to da Ivek bespotrebno širi paniku isto kao ti, jednom si rekao dva put, tri put, al brate trubit 20 puta dnevno jedno te isto nema smisla!! Ili si nesiguran u sebe pa sam trazis potvrdu drugih!! Isto tako si drukao na igh dnevno s 10 postova prema gore, sjecas se matadora i bedvjeda na avataru [cool]
Prestani širit paniku, upozorio si nas, al ovo sto ti radis je DRUKANJE!
NHF
slabo si radio ako si na 0 u zadnjih godinu dana, ja sam 50 % u plusu s tim da 90% portfelja nisam taknuo, al dobro!
bitno je to da Ivek bespotrebno širi paniku isto kao ti, jednom si rekao dva put, tri put, al brate trubit 20 puta dnevno jedno te isto nema smisla!! Ili si nesiguran u sebe pa sam trazis potvrdu drugih!! Isto tako si drukao na igh dnevno s 10 postova prema gore, sjecas se matadora i bedvjeda na avataru [cool]
Prestani širit paniku, upozorio si nas, al ovo sto ti radis je DRUKANJE!
NHF
Šalio sam se. Ja sam u debelom plusu. Oko 70%, i uskoro ću van.
A ti nisi baš nešto se potrudio ako si samo 50% u plusu.
A ne drukam , nego sam realan.
Amerika je postala volatilnija nego naša burza. Velika nestabinost im prijeti.
Kako ćemo onda tek mi?
Čitam malo ove postove i sve mi je to jeko smiješno.
Naši "medvjedi" su napokon došli na svoje.
Neznam od kud im snage da salno prizivaju slom i krah burze i toliko su humani pa se brinu za nas neupučene i naivne da ne ostanemo bez svojih novaca.
Plemenite neke dušice.
Ovo mi sliči ko kada indijanci prizivaju kišu,sa plesom i napokon jednom padne kiša.
Moja prognoza;
– sutra idemo dole,jer kod nas ima još uvijek puno paničara i drhtavih ručica
– utorak na početku nastavak pada,a poslje stabilizacija
– srijeda stabilizacija
– četvrtak kraj ove toliko razvikane korekcije
Ovo su samo moje prognoze.
A ustvari budemo vidjeli.
I smiješno je promatrati ovu burzu,na jedan dan,jedan mjesec ili jedanu godinu.
Dragi ulagači opustite se malo.
Čitam malo ove postove i sve mi je to jeko smiješno.
Naši "medvjedi" su napokon došli na svoje.
Neznam od kud im snage da salno prizivaju slom i krah burze i toliko su humani pa se brinu za nas neupučene i naivne da ne ostanemo bez svojih novaca.
Plemenite neke dušice.
Ovo mi sliči ko kada indijanci prizivaju kišu,sa plesom i napokon jednom padne kiša.
Moja prognoza;
– sutra idemo dole,jer kod nas ima još uvijek puno paničara i drhtavih ručica
– utorak na početku nastavak pada,a poslje stabilizacija
– srijeda stabilizacija
– četvrtak kraj ove toliko razvikane korekcije
Ovo su samo moje prognoze.
A ustvari budemo vidjeli.
I smiješno je promatrati ovu burzu,na jedan dan,jedan mjesec ili jedanu godinu.
Dragi ulagači opustite se malo.
Ma sve je to super, nego znaš šta primjećujem…
I dugoročni ulagači sa iskustvom su u panici…..
I oni se susreću prvi put sa ovakvim nečim……
A razvikana korekcija nije tek ni počela, a govoriš već o stabilizaciji.
Vjeruj mi, povijest se ponavlja isto tako. Kreditna kriza 2007. je jako slična onoj u 1907. kao preslikana, a ona nije trajala polagodine nego malo više.
Pozdrav.
[/quote]
Ma sve je to super, nego znaš šta primjećujem…
I dugoročni ulagači sa iskustvom su u panici…..
I oni se susreću prvi put sa ovakvim nečim……
A razvikana korekcija nije tek ni počela, a govoriš već o stabilizaciji.
Vjeruj mi, povijest se ponavlja isto tako. Kreditna kriza 2007. je jako slična onoj u 1907. kao preslikana, a ona nije trajala polagodine nego malo više.
Pozdrav.
[/quote]
Oprezan jesam,ali u panici ni najmanje.
Ako bude velike korekcije,bude prilike za jeftinu kopovinu.
I to je super!
A to je jako dobar osiječaj.
Pitanje je koga slušati.
Bezrazložne optimiste, ili argumentirane realiste. [wink]
Pitanje je koga slušati.
Treba slušate one koji su se prošli puta nakrcali dionicama i iz korekcije izašli sa prinosom i do 50% a ne one koji su rasprodali na 3200 i nikada više neće dočekati da dođu u plus.
Pitanje je koga slušati.
kolega baron zavodnički namiguje svekolikoj forumaškoj javnosti
kaže da je sve u banani i da su čak i iskusni dugoročni ulagači u panici
radili ste anketu?
ako i bude korekcije, iskusni ulagači će znati iz te situacije izvući maksimum
ne vidim zašto bi itko bio u panici
a što se vašeg pitanja tiče
slušanje je za ovce i magarce
ljudi bi trebali misliti svojim glavama
a ne da im one služe samo za frizuru
Treba slušate one koji su se prošli puta nakrcali dionicama i iz korekcije izašli sa prinosom i do 50% a ne one koji su rasprodali na 3200 i nikada više neće dočekati da dođu u plus.
[/quote]
O dobro nam došao kolega Sampras.
Vidim da je frka kad B.Optimisti pišu ovdje.
Hvala na sudjelovanju na ovoj temi.