Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stos je u tome da sou biva kad ga nitko ne ceka.Ovdje pak previse ljudi ceka sou sa kesom pa prema tome……….

odlicno razmisljanje
moram Vam lupiti stotku makar sam si rekao danas kad sam se zbudio da cu limitirati te stotke
Vi sami znate da je citava nasa burza cirkus a u cirkusu je uvijek prisutan sou,tako da ce sou doci prije ili kasnije.da li ce to biti sou po lojtrici gor ili dol vrijeme ce pokazati a dotad ce neki drukati u jednom smjeru,neki u drugom,neki ce stajati sa strane,a ja cu kao i obicno promatrati kako propustam prilike
pofuk

Stos je u tome da sou biva kad ga nitko ne ceka.Ovdje pak previse ljudi ceka sou sa kesom pa prema tome……….

Ne bih rekao. Jako malo ljudi je u cashu.
Pa tko se iskrcavao od malih u zadnjih tjedan-dva na mizernim prometima.
Vjeruj mi da pratiš malo trgovanje, vidio bi da mali još uvijek lupaju dobro po asku.
Stvar je u madvjedima koji su tako dobri pa pomoću većeg broja postaova pokušavaju dočarati skori okret trenda. Zato to izgleda ko da nas ima puno u cashu.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

@ pofuk – dobar! [thumbsup]
@ Baron – prvo nisam on vec ona, znaci ni ti ne pratis dobro pisanje na forumu [tongue]
drugo sto ipak pratim, i sama sam dijelom u kesu, a za pravi crni scenario jos uvijek ima dosta skrivenih naloga na bidu [sealed]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Pa mi koji smo u cashu ga sigurno nećemo sada ulupati u dionice, a ljudi će htjeti prodati.
Ne bojte se ima ih jako puno koji vide da idemo dole te će prodavati sigurno.

Preveliki pritisak iz USA i EU da neće biti pada stoga, ovaj tjedan će se kuhat a po meni slijedeći tarampana.

Da ponovimo….
1.1.2008 – 1.4.2008. Pad burze u hrvata, razlozi nikakvi. Amerika se bori sa hipotekarnim kreditima.
PADAMO NA 3200

1.06.2008 – rast unatrag mjesec dana uzrokovan valjda umjetnim pumpanjem fondova da bi se uspostavila stabilnost na burzi. Ako uskoro krene korekcija, razlozi…..
Amerika i čitav svijet se više ne bori samo sa hippo kreditima, već sa krahom gospodarstva, inflacijom, rastom nezaposlenosti….itd + Europa kreće putem Amerike….. [undecid]
Ovaj put padamo ispod 3000 Crobexa. Zaboravite na TA.

Da ponovimo….
1.1.2008 – 1.4.2008. Pad burze u hrvata, razlozi nikakvi. Amerika se bori sa hipotekarnim kreditima.
PADAMO NA 3200

1.06.2008 – rast unatrag mjesec dana uzrokovan valjda umjetnim pumpanjem fondova da bi se uspostavila stabilnost na burzi. Ako uskoro krene korekcija, razlozi…..
Amerika i čitav svijet se više ne bori samo sa hippo kreditima, već sa krahom gospodarstva, inflacijom, rastom nezaposlenosti….itd + Europa kreće putem Amerike….. [undecid]

Zaboravila si reci,da vanzemaljci spreamaju invaziju..Dobra vijest je ta sto im je navodno interesantan crobex,pa su mislili cak jedan od saturnovih mjeseca uloziti u crobex

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Da ponovimo….
PADAMO NA 3200

Zaboravila si reci,da vanzemaljci spreamaju invaziju..Dobra vijest je ta sto im je navodno interesantan crobex,pa su mislili cak jedan od saturnovih mjeseca uloziti u crobex
[/quote]

Vjeruj mi , da će i vanzemaljci htjeti korigirati burzu radi jeftinijeg dokupa [wink]
Vidim da si malo čitao knjiga o teorijama zavjere i lažima u medijima, kojima upravlja malen broj ljudi. Vjeruj mi da je TK kao stvorena za takve stvari.

Meni je ono sa AZ mirovinskim i Novoselcem izgledala ko zavjera.
Dizanje 500 milja kuna iz fondova ovi dalje povlače iz drugih fonodva.
(Mirovinski fondovi bi najmanje trebali vaditi i prodavati, jer igraju na duži rok.)
Burza se ruši, nitko ne zna zašto. Povlačenje novaca sa TK.
Panika kod malih radi svoje.
Pad na 3200.

Baron,Kina Rusija Indija…pametnom dosta..povijest,dakako..

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Po prvi puta bi mi ovaj Baronov scenarij odgovarao jer sam uskoro u nenadanom novcu i ne bi bio živ a da nešto ne kupim.Ali ovaj puta ću baš da riskiram jer mi dugoročnost na ovoj našoj burzi počinje izgledati smješno. Sreća prati hrabre.

who dares, wins

"Po prvi puta bi mi ovaj Baronov scenarij odgovarao jer sam uskoro u nenadanom novcu i ne bi bio živ a da nešto ne kupim.Ali ovaj puta ću baš da riskiram jer mi dugoročnost na ovoj našoj burzi počinje izgledati smješno. Sreća prati hrabre."

Ma nije to samo "paše ti ili ne paše". Govorim istinu i činjenice.
Fondovima ne upravljaju mala djeca, već premazani svim mastima direktori uprava, koji u kompi sa svima, žele šišati male dioničare i ostale male fondove. Bez ikakve logike bacaju market tamo amo, a najveći prijatelji su im trayderi[thumbsup]
Zato se i kaže da treba ići protivno masama, jer veliki tako igraju.

Protekla godina je bila jedna od naj većih prevara u Hrvata. Skoro svi koji su kupovali su izgubili. Nisam ništa kupio još od Ht i nisam izgubio nigdje osim u fondu( ali to sam sa njim i zaradio) te shodno tome na ovim razinama vidim par prilika a novac mi neočekivano dolazi pa ga moram nekako uložiti.Četiri, pet godina druženja sa fondovima mi je dosta da ih upoznam i shvatim da i sam znam za 15,20% na godinu.

who dares, wins

New Report

Close