Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

Nemora biti. Ja već vidim i po 7% u nekim bankama na kunsku štednju. Za nesklone riziku, evo barem pokrića inflacije dok ne utroše novac.

Bilo je i prije toga recimo Slatinska banaka je davala i 8%, no ja im ne bi dao ni ovce da mi čuvaju.Naravno na ovo što država garantira daju 4,5%

Da, da… [lol] Si gledao malo FI, imaš friški pa pogledaj depozite SNBA

Osim toga, niti jedna ne pokriva preko 100K kuna. A 7% sam vidio na letku POBA.
E sad… jel ti štima i POBA – ne znam.

[smiley]

No respect

davids: ” SLK: ” Nemora biti. Ja već vidim i po 7% u nekim bankama na kunsku štednju. Za nesklone riziku, evo barem pokrića inflacije dok ne utroše novac. ” Bilo je i prije toga recimo Slatinska banaka je davala i 8%, no ja im ne bi dao ni ovce da mi čuvaju.Naravno na ovo što država garantira daju 4,5% ” Da, da… [lol] Si gledao malo FI, imaš friški pa pogledaj depozite SNBA Osim toga, niti jedna ne pokriva preko 100K kuna. A 7% sam vidio na letku POBA. E sad… jel ti štima i POBA – ne znam. [smiley]

Iznos štednje i visina kamatnih stopa u %
1 mj.
3 mj.
6 mj.
12 mj.
24 mj.
36 mj.

500,00-3.999,99
3,90
4,05
4,30
4,60
4,80
5,00

4.000,00-49.999,99
4,05
4,30
4,50
4,80
5,00
5,20

50.000,00-199.999,99
4,50
4,70
4,80
5,20
5,45
5,60

Ovo je PBZ i nije baš nešto u visini inflacije pa vi štedite kupiš HT pametnije

[lol]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.thumbsup

SAM PROTIV SVIH

Ovo je PBZ i nije baš nešto u visini inflacije pa vi štedite kupiš HT pametnije
[lol]

… i IGH. LRH? [smiley]

No respect

Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.thumbsup

Je ameri odlično 3,19% +,zato mi sutra u minusu 1,mi smo zaseban market
[lol]
Ispričavam se kolegama no hvata me ironija a uskoro depresija…

Ma vjerujem da će se Ameri izvući u dosta krakom roku. Imaju oni iskustva i znanja ali kod nas je tržište kapitala i svijest o ulaganju na TK još u razvoju pa će trebati vremena nakon završetka krize da se ljudi odluče vratiti na burzu.

davids: ” Ovo je PBZ i nije baš nešto u visini inflacije pa vi štedite kupiš HT pametnije [lol] ” … i IGH. LRH? [smiley]

Po ovim cijenam kvadratni metar hotela u Opatiji po 500 eura,stanovi se trže po 3,5 -5 tis po kvadratu u tim zonama,o IGH neću pisati no kao vlasnici Ban centra neće imati problema prodati stanove po 7k [proud]

GERONIMO: ” Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.thumbsup ” Ma vjerujem da će se Ameri izvući u dosta krakom roku. Imaju oni iskustva i znanja ali kod nas je tržište kapitala i svijest o ulaganju na TK još u razvoju pa će trebati vremena nakon završetka krize da se ljudi odluče vratiti na burzu.

Čim krene index gore ljudi će se kao krdo vratiti u fondove pa ovaj narod je poznat po stampedima i s g….. bi se komadi mazali da amerikanke u LA to rade…

… i s g….. bi se komadi mazali da amerikanke u LA to rade…

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [wink]

kad smo vec kod kamata:

@davids

pogledaj si kamate jedne članice PBZ Grupe, kta je do 6,90%

@SLK

Ima Poba 7%, ali i RBA.

Inače mislim da je u Centar banci 8,11% na dugi rok najveća kta. Ja uzeo na sve nećake.

” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [wink]

http://www.youtube.com/watch?v=-BAk74ee6_o&feature=related

Potpis ti je mrak!!! Uljepšao si mi dan![thumbsup]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Svi su pesimisti postali ,zlato u negativnom trendu potvrđenom.Ekonomski izviještaji u Americi iznenadili investitore.Mislim ako DJI probije 12800 a S&P1400 da je u Americi kriza završila ,danas su dogurali skoro do cilja sutra kreće napad.[proud]

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close