Burze se zelene, nafta pada, zlato pada, čak i smotani $ se drži, GFI naših firmi skroz OK, a mi padamo….
pesimizam!
uspjeli su i male euforične ulagače zaokreniti za 180.
Na velikim ulagačima preostaje i da vrate optimizam jer bez njega mogu se i oni slikat!
Još će im izaći i preostalo raje šta se nije povuklo.
Sistem čarapa ako se vrati ponovo, neće dvaput upalit….
Pozdrav kolegi Iveku ljepo sam ti rekao da se iskrcas na odbijancu na zlatu nadam se da si poslusao.Inace zlato 881.65
drukeri mu uvališe po soma…hebi ga još jedna kriza na burzi i ivek je u plusu…
ajmo drukanje: idu studentski krediti buhahahaha….banke mislile da mladi ulažu u znanje, a oni sve pošmrkali [lol]
Neviđen rally u evropi i americi. Sutra će Azija na +5%. A mi ćemo puzat u glibu u koji su nas gurnuli mirovinci. Fuj…
Šta je najbolje sad su se počeli slikat sa velikim nalozima
na kupnji kao da vrate povjerenje, ali bi moglo biti prekasno.
Crobex, vidim, obara nove rekorde. Kad je ono zadnji puta bio na ovim razinama? Početkom 2007?
Čekaju se branitelji koliki će biti pritisak na prodaji,inače sam to pisao na Ini prije godinu dana ( sretno je prodao po 3,4k),tek nakon 12. ćemo biti pametniji…
Nećemo ni 12.04. bit naročito pametniji, trebat će malo dulje, prvih dana/tjedana neće biti problema, a i produljili su isplatu na 60 dana. Ali ako Erste fondovi krenu prodavati…Ili još bolje, vrijedni djelatnici Erste investa…[bye]
Nećemo ni 12.04. bit naročito pametniji, trebat će malo dulje, prvih dana/tjedana neće biti problema, a i produljili su isplatu na 60 dana. Ali ako Erste fondovi krenu prodavati…Ili još bolje, vrijedni djelatnici Erste investa…[bye]
Ja se kladim u zadnji dan roka za ht dividendu.
Mislim da bude braniteljski fond mačji kašalj za ovo.
Neka samo stoji crobex ovdje.
što je dulje tu više ljudi će dići sidro i napustiti burzu
A kad voz krene nitko ga neće moći zaustaviti pa niti branitelji.
Btw ameri ludi
http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones
a europa još bolje
Neka samo stoji crobex ovdje.
što je dulje tu više ljudi će dići sidro i napustiti burzu
A kad voz krene nitko ga neće moći zaustaviti pa niti branitelji.
Btw ameri ludi
http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones
a europa još bolje
A tko ce ti podici crobex ako ljudi napuste burzu? Fondovi bez udjelnicara? Mirovinci koje boli ona stvar jer ne rade sa svojom lovom i igraju dugorocno?
Svima koji tjeraju musterije moj prijedlog je da posjete plac jedan dan. I provedu tamo bar par sati. [cool]
A tko ce ti podici crobex ako ljudi napuste burzu? Fondovi bez udjelnicara? Mirovinci koje boli ona stvar jer ne rade sa svojom lovom i igraju dugorocno?
svaki lonac nađe poklopac! [wink]