Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Watch ‘n’ cry[bye][bye]

http://www.hanfa.hr/uploads/stat/31720080310100347.xls

Zanima me samo čemu ovaj watch’n’cry [rolleyes]…

You either do it right or you get eliminated!

dbaričević:

Watch ‘n’ cry[bye][bye]

http://www.hanfa.hr/uploads/stat/31720080310100347.xls

to on piše ovima što su prodavali dionice…vidi se da mirovinski fondovi prodaju strane dionice i udjele u OIF, a da masovno kupuju domaće dionice. masovno. pogledajte te promjene iz mjeseca u mjesec na dionicama, OIF i cash-u….

Zanima me samo čemu ovaj watch’n’cry [rolleyes]…

...povijest se ponavlja...

Zakljucak-bjezite od dionica u kojima su OIF
Sto ce tice OMF-stici ce im jos ponesto ekstra novaca, dosta su se izvlacili sa Belexa, ostalo ne pratim

Iz ovih izvješća mogu samo komentirati da mirovinci, u koje svi pogledavamo kao spasitelje burze, jer iz njih raja ne izvlači novce kao što se to izvlači iz dioničkih i mješovitih fondova, jako malo kupuju.
Očito čekaju to sve niže, puno niže..[bye]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Iz ovih izvješća mogu samo komentirati da mirovinci, u koje svi pogledavamo kao spasitelje burze, jer iz njih raja ne izvlači novce kao što se to izvlači iz dioničkih i mješovitih fondova, jako malo kupuju. Očito čekaju to sve niže, puno niže..[bye]

na današnji dan promjena u top 10 reif OMF ubacio cca 10M u ernt, 5,5M u ht, sitno (svakodnevno) u istt,
skužit će i ostali, sitno?

Heaven or Las Vegas

opr: ” Iz ovih izvješća mogu samo komentirati da mirovinci, u koje svi pogledavamo kao spasitelje burze, jer iz njih raja ne izvlači novce kao što se to izvlači iz dioničkih i mješovitih fondova, jako malo kupuju. Očito čekaju to sve niže, puno niže..[bye] ” na današnji dan promjena u top 10 reif OMF ubacio cca 10M u ernt, 5,5M u ht, sitno (svakodnevno) u istt, skužit će i ostali, sitno?

Imovina u dionicama na kraju siječnja je bila 3,27mlrd, a na kraju veljače 3.3 mlrd. U dionice mogu ući još čitavih 2,4 mlrd, a oni se izložili za 0,03 mlrd. Ukupna neto imovina se povećala za 1,2%.
Objasni mi tu bjesomučnu kupovinu? Ja je ne vidim.[undecid]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Duser: ” opr: ” Iz ovih izvješća mogu samo komentirati da mirovinci, u koje svi pogledavamo kao spasitelje burze, jer iz njih raja ne izvlači novce kao što se to izvlači iz dioničkih i mješovitih fondova, jako malo kupuju. Očito čekaju to sve niže, puno niže..[bye] ” na današnji dan promjena u top 10 reif OMF ubacio cca 10M u ernt, 5,5M u ht, sitno (svakodnevno) u istt, skužit će i ostali, sitno? ” Imovina u dionicama na kraju siječnja je bila 3,27mlrd, a na kraju veljače 3.3 mlrd. U dionice mogu ući još čitavih 2,4 mlrd, a oni se izložili za 0,03 mlrd. Ukupna neto imovina se povećala za 1,2%. Objasni mi tu bjesomučnu kupovinu? Ja je ne vidim.[undecid]

što očekuješ od OMF-ova?
tko je spomenuo bjesomučnu kupovinu?
po meni je 15M samo jednog OMF-a u jednom danu i previše, ne mislim da su spasitelji burze nego mislim da ako ima imalo pameti da će kupovati kad je povoljno, u svakom slučaju je puno povoljnije sada nego kada im je dozvoljen shoping u JDD zar ne?
gle ako im čvrsto obećaš crobex na 3k možda te poslušaju pa pričekaju…

Heaven or Las Vegas

Imovina u dionicama na kraju siječnja je bila 3,27mlrd, a na kraju veljače 3.3 mlrd. U dionice mogu ući još čitavih 2,4 mlrd, a oni se izložili za 0,03 mlrd. Ukupna neto imovina se povećala za 1,2%.

pa dobro, nije bjesomučna definitivno. ak uzmemo da je tržište palo 6% u ožujku, onda je onih 3,27 mlrd palo na oko 3,07. pa su otprilike ubacili 0,2x mlrd.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=bc07da61-87c1-4fd1-9803-74d9458cba52

Vrijednost hrvatskih dionica od početka godine pala 11,5 posto

i najbolji dio: “Istodobno je udjel stranih osoba u vlasništvu nad hrvatskim vrijednosnicama povećan za 1,01 postotni bod, na 27,24 posto (112,6 milijardi kuna).”

Heaven or Las Vegas

Duser:

opr: ” Iz ovih izvješća mogu samo komentirati da mirovinci, u koje svi pogledavamo kao spasitelje burze, jer iz njih raja ne izvlači novce kao što se to izvlači iz dioničkih i mješovitih fondova, jako malo kupuju. Očito čekaju to sve niže, puno niže..[bye] ” na današnji dan promjena u top 10 reif OMF ubacio cca 10M u ernt, 5,5M u ht, sitno (svakodnevno) u istt, skužit će i ostali, sitno?

ma da, pa sve je jasno. mirovinci skupljaju lovu a kupovat će jeftine dionice INE i HT-a od branitelja.
Kako će to pomoći ostalim dionicama – ne znam ![bye][bye][bye]

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f9c398a8-9c3b-44bb-b08c-185fd77a2689&ref=lastadd

Kad prodreš plitko, na jakom si terenu

opr:

Duser:

ma da, pa sve je jasno. mirovinci skupljaju lovu a kupovat će jeftine dionice INE i HT-a od branitelja.
Kako će to pomoći ostalim dionicama – ne znam ![bye][bye][bye]

jel to u hrvata nitko ne zna da je nafta na 108 dolara? presretni ce prihvatiti pounudu za preuzimanje ine po 3000, a kad benzin budu placali 10 kuna a ne 8 i pol ce se tuci po glavi.. o plinu da ne govorimo..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close